ye-logo.v1.2

Старокостянтинівська міська рада прийняла звернення до президента

Політика 3086
Звернення до Зеленського підтримали усі 19 депутатів Старокостянтинівської міської ради, які були присутніми на сесії
Звернення до Зеленського підтримали усі 19 депутатів Старокостянтинівської міської ради, які були присутніми на сесії. Фото: youtube.com

Воно стосується так званої «формули Штайнмаєра».

Сьогодні, 17 жовтня, на позачерговій сесії Старокостянтинівської міської ради було прийнято звернення до президента України Володимира Зеленського щодо недопущення реалізації «формули Штайнмаєра».

Під час засідання міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук заявив, що ті дії, які вчиняються нині щодо підписання «формули Штайнмаєра», це для України біда. «Путін хоче одного – розчленувати Україну, - заявив з трибуни Микола Степанович. – І сьогоднішня влада бере на себе відповідальність перед народом України, якщо, не дай Боже, піде на таке. Як ми на своїй території будемо відводити свої війська? Куди? Для чого? Якщо ми всі хочемо миру, так стоїмо на своїх позиціях та домовляємося про мир! «Формулою Штайнмаєра» або Мінським угодами – виводимо російські війська, роззброюємо тих ополченців, вводимо на кордон українські війська… пів року пройде і можна робити вільно вибори. І ми про це маємо заявити!»

У підсумку, міська рада прийняла звернення до президента, за яке прогосували усі 19 присутніх депутатів (усього в раді 34 депутати). Щоправда, текст самого звернення поки що не опублікований на сайті Старокостянтинівської міськради.

Нагадаємо, раніше депутати міських рад Кам’янця-Подільського, Нетішина, Славути, Хмельницького, Шепетівка, а також Хмельницької обласної ради прийняли зверенення, в яких вимагають від державної влади не допустити реалізації «формули Штайнмаєра».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую