ye-logo.v1.2

Кращим спортсменам області роздали премії

Спорт 3909
Марія Боруца в 2015 році була срібною призеркою чемпіонату та Кубка України з боксу
Марія Боруца в 2015 році була срібною призеркою чемпіонату та Кубка України з боксу. Фото: автора

За підсумками 2015 року майже сто подолян були відзначені обласною премією.

На вручення традиційної щорічної премії кращим спортсменам, тренерам та спортивним функціонерам завітали не всі. Адже багато спортсменів, попри святкові дні, готуються до важливих стартів 2016 року.

За підсумками 2015 року, обласна влада відзначила 93 подолян. А саме 30 спортсменів з олімпійських видів спорту, 10 спортсменів з видів спорту, що не входять до олімпійської програми, 16 спортсменів-юніорів, 5 кращих спортсменів, 6 спортсменів ветеранського спорту, 19 тренерів та 7 фахівців з фізичної культури та спорту.

Вже традиційно, що серед нагороджених олімпійців більшість це фехтувальники та представники з вільної боротьби. Так, премією відзначили Дмитра Пундика, Аліну Комащук, Ольгу Жовнір, Галину Пундик, Дмитра Бойка, Ірину Щуклу (усі - фехтування), Павла Олійника, Аліну Махиню, Олександра Хоцянівського, Наталію Пульковську, Аллу Черкасову, Антона Савицького (усі – вільна боротьба). Чотири премії дісталися важкоатлетам Олександру Пєлєшенку, Дмитру Чумаку, Олегу Прошаку та Володимиру Болгарину.

Інна Грищун у 2015 році стала не лише чемпіонкою України з веслування, а й виборола командну ліцензію на Олімпіаду-2016.

Павло Олійник у минулому році став бронзовим призером чемпіонату світу з вільної боротьби.

Анатолій Чумаков - вже легенда хмельницького боксу. Його знову визнали одним із кращих тренерів, адже його вихованці минулого року здобули чимало нагород.

Попри те, що на вручення премій не змогли всі приїхати, у залі вільних місць майже не було.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую