ye-logo.v1.2

Футзал. Хмельницький "Сокіл" просить своїх фанів не приходити на матч

Спорт 1806
Сокіл недавно - 14 січня, грав за порожніх трибун проти ХІТа з Києва. Тепер матч проти Кардиналу з Рівного
Сокіл недавно - 14 січня, грав за порожніх трибун проти ХІТа з Києва. Тепер матч проти Кардиналу з Рівного. Фото: з архіву

Завтра хмельничани вдома зіграють із рівненським "Кардиналом".

18 лютого о 12.00 в хмельницькому спорткомлексі Нацполіції "Сокіл" зіграє матч 16 туру чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги". Суперником хмельничан стане рівненський "Кардинал".

Як відомо, "Сокіл" вже вдруге отримав покарання за поведінку своїх вболівальників. І знову команда вимушена грати за порожніх трибун. Напередодні ж поєдинку, керівництво хмельницького спортклубу звернулося до своїх вболівальників.

"На одному з попередніх домашніх матчів СК "Сокіл" у першому колі змагань, спостерігачем арбітражу був одіозний пан Веремчук з Рівного, в якого, як виявилося по завершенню гри, посадові інструкції не обмежуються лише оцінками арбітражу, - йдеться у зверненні. - Далекоглядність пана Веремчука виявила неправомірну символіку, яка, як згодом з’ясувалося, стала причиною винесення чергового «дисциплінарного» рішення, яке за дивним збігом обставин, акурат вступило в дію перед домашнім матчем СК "Сокіл" з рівненським клубом. Пригадуєте попередній вболівальницький бан, який був винесений за два дні перед домашнім матчем з харківським "Локомотивом" через видумані причини, спровоковані незрозуміло ким, у виїзному матчі СК "СОКІЛ" з тими ж харків’янами. Дивний збіг обставин".

У клубі просять вболівальників не приходити на матч. Та додають у зверненні: "Нажаль ми не можемо опублікувати рішення КДК за подачею АФУ на загальний розгляд, тому що керівництво АФУ в документі застерігає нас, що у випадку оприлюднення документу на клуб будуть накладені нові санкції".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую