ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: віце-чемпіон програв у рідних стінах

Спорт 1865
Сергій Атласюк відзначився за Агробізнес-2 в матчі проти старокостянтинівського Случа
Сергій Атласюк відзначився за Агробізнес-2 в матчі проти старокостянтинівського Случа. Фото: з архіву

Відбувся ще один поєдинок 5 туру обласної Прем’єр-ліги.

У Старокостянтинові місцевий «Случ» приймав волочиський «Агробізнес-2». Господарі, які торік здобули срібні нагороди, не змогли зачепитися за очки в поєдинку проти другої команди чемпіона області. Щоправда, «Агробізнес-2» важко назвати «дублерами» «Агробізнесу», адже в його складі чимало футболістів з основного складу.

«Нам ще в першому таймі вдалося досягнути комфортного результату, - каже тренер волочиського клубу Ігор Шишкін. – У середині тайму Олександр Юрчак та Віталій Груша забили по голу і рахунок вже був 2:0 на нашу користь. Після перерви ми збільшили перевагу, коли на 63 хвилині відзначився Сергій Атласюк».

«Случу» вдалося відіграти один м’яч, коли на 80 хвилині відзначився Артем Марченко. «Я б сказав, що ми самі собі привезли цей гол, - продовжує Ігор Володимирович. – Але нічого страшного не сталося. Ми виграли 3:1 і здобули три очки. Тепер усі готуємося до матчу чемпіонату України серед аматорів. 4 червня в Волочиську «Агробізнес» о 18.00 прийматиме ФК «Львів». Безумовно, нас влаштує лише перемога, яка означатиме, що ми достроково вийшли до фіналу аматорської першості».

Нагадаємо, ще два поєдинки 5 туру чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги пройшли минулого вік-енду. Красилівський «Случ» зіграв 2:2 з ФК «Дунаївці», а ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» переміг у Славуті 1:0. Матч нетішинського «Енергетика-Миклуша» з кам’янець-подільською «Фортецею» перенесли на 24 червня.

Матчі 6 туру заплановані на 3 червня. Хмельничани вдома прийматимуть ФК «Дунаївці», «Фортеця» - старокостянтинівський «Случ», а МФК «Славута» - «Енергетик-Миклуш». Поєдинок «Агробізнеса-2» з красилівським «Случем» запланований на 7 червня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую