ye-logo.v1.2

Футбол. Форварда «Поділля» викликали до збірної України

Спорт 3795
Алішер Якубов на декілька тижнів залишить Поділля, щоб зіграти за збірну України на Універсіаді в Тайбеї
Алішер Якубов на декілька тижнів залишить Поділля, щоб зіграти за збірну України на Універсіаді в Тайбеї. Фото: з архіву

Суперниками українців стануть збірні Кореї, Південно-Африканської Республіки та Аргентини.

Капітан хмельницького футбольного клубу «Поділля» Алішер Якубов отримав виклик до студентської збірної України, яка з 19 серпня розпочне свої виступи на Всесвітній літній Універсіаді в Тайвані.

«Головний тренер збірної Анатолій Бузник викликав нашого капітана на збори, - каже президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман. – Попри те, що чемпіонат України в другій лізі лише стартував, ми відпустимо Алішера Якубова до збірної. Але зауважу, що в найближчому матчі «Поділля», який пройде в Хмельницькому 5 серпня о 19.00, Алішер ще зможе зіграти за нас проти стрийської «Скали». А ось далі він перебуватиме в розташуванні збірної України».

Студентська збірна команда України з футболу розпочне груповий турнір 19 серпня (початок за київським часом о 6.00) проти команди ПАР. 21 серпня наші студенти зіграють з командою Кореї (початок об 11.00). Заключний поєдинок групового етапу підопічні Анатолія Бузника проведуть 23 серпня (початок о 14.30) проти аргентинців.

Змагання з футболу в Тайбеї, що на китайському острові Тайвань, триватимуть з 18 по 29 серпня.

Нагадаємо, Алішер Якубов у червні цього року вже був на зборах студентської збірної України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую