ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля», яке сьогодні зіграє з «Поліссям», має певні проблеми

Спорт 2146
Невідомо чи зіграє за Поділля й Олександр Чернецький - він лише відновлюється після травми
Невідомо чи зіграє за Поділля й Олександр Чернецький - він лише відновлюється після травми. Фото: з архіву

30 серпня відбудуться матчі 9 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі.

Хмельничани на СК «Поділля» прийматимуть житомирське «Полісся». Гості – аутсайдер групи «А», який в п’яти матчах не набрав жодного очка. Утім, схоже, збирається здобути перші залікові очки саме в Хмельницькому.

Нещодавно, в «Поліссі» змінився головний тренер. Тепер її очолює досвідчений Едуард Хавров, який тривалий час тренував дубль маріупольського «Іллічівця», а в 2015-2016 роках був наставником «Інгульця-2». Поповнився склад житомирян і досвідченими футболістами. Зокрема, сьогодні вдруге у цьому сезоні на поле СК «Поділля» може вийти Микола Жовтюк, який нещодавно грав за ФК «Тернопіль». Тоді, нагадаємо, його команда програла хмельничанам з рахунком 2:0, а Жовтюк відіграв увесь матч.

Крім цього, для вболівальників «Полісся» на матч у Хмельницький організували автобус, а тому команда матиме підтримку власних вболівальників.

Щодо «Поділля», то команда підходить до цього поєдинку з певними кадровими проблемами. До раніше травмованих Миколи Дударенка, Дениса Омельчука та Назара Харчука додалися ще й три основних захисники - Владислав Гресь, Степан Рижук та Валерій Степаненко. Чи зіграють вони у цьому матчі – невідомо.
Матч «Поділля» - «Полісся» розпочнеться 30 серпня на хмельницькому стадіоні о 17.30.

Ще один представник Хмельниччини – волочиський «Агробізнес», також сьогодні зіграє в рідних стінах. Лідер групи «А» прийматиме тернопільську «Ниву». Матч на стадіоні «Юність» розпочнеться о 18.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую