ye-logo.v1.2

Волейбол. У гості до «Новатора» їде «Дніпро»

Спорт 2405
Новатор та Дніпро зіграють в Хмельнциькому 10-11 листопада
Новатор та Дніпро зіграють в Хмельнциькому 10-11 листопада. Фото: з архіву

Хмельничани в рідних стінах проведуть матчі 3 туру.

Після тритижневої паузи відновлюється чемпіонат України з волейболу серед чоловіків у Суперлізі. Хмельницький «Новатор» у 3 турі гратиме вдома, а в гості до команди Романа Ковальчука завітає волейбольний клуб «Дніпро».

Після двох турів, хмельничани перебувають на лідируючих позиціях, маючи в активі 12 очок. Стільки ж у ВК «МХП Вінниця». Та вже після цього туру все може змінитися, адже на вінничан очікують два важких домашні поєдинки проти діючого чемпіона України харківського «Локомотива».

«Новатор» же, якщо не станеться чогось екстраординарного, просто зобов’язаний в протистояннях із «Дніпром» здобути максимум очок. Адже суперник перебуває на останній 8 сходинці, оскільки всі свої чотири матчі програв. Між іншим, наприкінці вересня «Дніпро» вже грав у Хмельницькому в Кубку України. Щоправда, суперником дніпрян були резервісти «Новатора» з «Новатора-2-Прикордонника». І той поєдинок завершився перемогою хмельничан з рахунком 3:1.

Отож, матчі «Новатора» пороти «Дніпра» пройдуть у спорткомплексі на вулиці Тернопільській, 13/4. Матч 10 листопада (в п’ятницю) розпочнеться о 18.00, а 11 листопада (субота) – об 11.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую