ye-logo.v1.2

Футбол. ФК «Хмельницький» - ФК «Звягель»: команда Алієва дала «осічку» (ФОТО)

Спорт 5375
Матч ФК Хмельницький - ФК Звягель видався доволі цікавим
Матч ФК Хмельницький - ФК Звягель видався доволі цікавим. Фото: автора

Хмельничани провели другий спаринг із новим головним тренером.

Цього разу до ФК «Хмельницький» завітала команда з першості Житомирської області – новоград-волинський «Звягель». Із цим клубом хмельничани вже грали 9 березня і тоді здобули перемогу з мінімальним рахунком 1:0. 

Сьогодні ж, 25 березня, ФК «Хмельницький» також прагнув виграти, про що можуть свідчити швидкі дії футболістів наприкінці матчу. Та новий наставник хмельничан Олександр Алієв, для якого цей матч став другим товариським поєдинком у тренерській кар’єрі, також підганяв своїх хлопців, адже результат був не на їхню користь.

Початок же матчу був за господарями поля. Вже на 10 хвилині Павло Гарібян увігнав м’яч у сітку воріт гостей, але арбітри не зарахували гол, зафіксувавши офсайд. Та через 15 хвилин рахунок відкривати мав Артем Гайдаш, який вийшов віч-на-віч із голкіпером ФК «Звягель». Але переграти стража воріт не зміг. Утіт, вже через вісім хвилин Гайдаш таки відзначився – рахунок став 1:0.

Гол, який забив Гарібян, не зарахували.

Артем Гайдаш (праворуч) відкрив рахунок у матчі ФК "Хмельницький" - ФК "Звягель".

Перевага хмельничан протрималася недовго. Через три хвилини гості заробили пенальті, яке й реалізували.
Ще до перерви футболісти ФК «Хмельницький» створили ряд моментів, але реалізувати їх не змогли. А тому на відпочинок пішли за рахунку 1:1.

Олександр Алієв весь матч підказував своїм гравцям, як краще діяти.

На початку другого тайму господарі були близькими до того, що вдруге поведуть у рахунку. Але удар головою Гайдаша в неймовірну стрибку відбив голкіпер ФК «Звягель». А за декілька хвилин гості провели стрімку контратаку і… забили гол – 1:2.

ФК "Хмельницький" - ФК "Звягель": спаринг у Хмельницькому.

Бегашов вийшов у другому таймі, але і йому не вдалося забити команді з Житомирської області.

До завершення матчу залишалося більше, ніж півгодини. Гості почали діяти, здебільшого, на контратаках, а підопічні Олександра Алієва – шукати щастя на чужій половині поля. Іноді швидкість в їхніх діях лише заважала, оскільки призводила до помилок, деякі з них могли зіграти з ними злий жарт, адже футболісти з Новоград-Волинського відмінно переходили від захисту до атаки. Могли навіть збільшити свою перевагу.

Надійна гра голкіпера ФК "Звягель" допомогла його команді виграти у ФК "Хмельницький".

За 10 хвилин до завершення матчу ФК «Хмельницький» заробив штрафний удар в метрах 25-ти від воріт суперника. Потужний удар Артема Гайдаша міг принести команді успіх, але м’яч влучив у поперечину воріт. Не дав результату й останній штурм воріт суперника. У підсумку, команда Олександра Алієва поступилася з рахунком 1:2.

Вже наступного вік-енду, не виключено, ФК «Хмельницький» знову проведе товариський матч. Щоправда, проти якої команди, поки що не визначилися.

Читайте також: Вдалий дебют Олександра Алієва у ФК «Хмельницький»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую