ye-logo.v1.2

Алієв на посту головного тренера свій перший офіційний матч проведе пізніше

Спорт 2441
Команда Олександра Алієва розпочне офіційний сезон 15 квітня
Команда Олександра Алієва розпочне офіційний сезон 15 квітня. Фото: з архіву

Старт весняної частини в чемпіонаті України з футболу відтермінували.

Вже цього вік-енду ФК «Хмельницький», який очолює відомий в минулому футболіст Олександр Алієв, повинен був зіграти свій перший офіційний матч в цьому році в аматорській першості. Утім, Асоціація аматорського футболу України відтермінувала на тиждень старту чемпіонату. Причина -більшість футбольних полів, на яких мали бути проведені 7 квітня матчі першого весняного туру, через несприятливі погодні умови перебувають не в оптимальному стані.

Хмельничани мали зіграти з ФК «Малинськ». «Матч перенесли на 15 квітня, - каже керівник ФК «Хмельницький» Олександр Дяблов. – Поки що не можу сказати точно, на якому стадіоні гратимемо. Якщо будуть сприятливі умови, то плануємо зіграти на «Поділлі». Але поки ще зарано говорити».

А тим часом Алієв продовжує готувати команду до весняної частини першості. Днями, 1 квітня, ФК «Хмельницький» вдома провів черговий контрольний матч. Цього разу проти одного з лідерів першості Тернопільської області «ДСО-Поділля». Цей поєдинок завершився внічию 1:1.

Вже 5 квітня хмельничани зіграють ще один товариський матч. У гості до них завітає чортківський «Кристал», який разом з ФК «Хмельницький» виступає в групі 1 чемпіонату України з футболу серед аматорів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую