ye-logo.v1.2

Президент ФК «Поділля» вибачився перед вболівальниками

Спорт 3886
Футболісти Поділля після матчу 6 квітня проти Агробізнеса йшли з поля в пригніченому настрої
Футболісти Поділля після матчу 6 квітня проти Агробізнеса йшли з поля в пригніченому настрої. Фото: з архіву

Євген Бейдерман звернувся до шанувальників клубу після поразки від волочиського «Агробізнеса».

Хмельницьке «Поділля» у цьому році зазнало вже дві поспіль поразки з великим рахунком (2:5 у Івано-Франківську та 0:4 вдома від «Агробізнеса»). І після вчорашнього поєдинку, сьогодні, 7 квітня, президент клубу на своїй сторінці в «Фейсбуці», оприлюднив звернення до вболівальників «Поділля».

«Мені непросто зараз писати, але я хочу до Вас звернутися від чистого серця. Дуже хочу подякувати Вам за підтримку, яку ви надавали команді протягом усього матчу з «Агробізнесом», а особливо «ультрас», які не припиняли бути активним 12-м гравцем навіть за рахунку 0:4. Спасибі вам! Продовжують стверджувати, що хмельницькі вболівальники - найкращі в Україні!, - написав Євген Станіславович. - Також хочу принести вибачення за такий результат від свого імені і від імені всієї команди. Так, я теж очікував побачити більш гідний рахунок на табло, тим в більше в дербі, на рідному полі і в присутності рідних уболівальників. Повірте, ми проведемо роботу над помилками і будемо рухатися вперед. Нас ця поразка не зламає, а зробить сильнішими. У нас буде сильна команда!»

До теми: Футбол. “Поділля” - “Агробізнес”: обласне дербі з інтригою у перші 45 хвилин (ФОТО+ВІДЕО)

Як написав Євген Бейдерман, у нього є претензії до гравців, але шукати винних він не хоче. «Я розумію і футболістів, які тільки перед грою перейшли на натуральний газон, а до цього тренувалися виключно на синтетиці. На жаль, пристосуватися до поля не вдалося, а в другому таймі хлопці помітно підсіли, що і вилилося в такий результат», - зауважив президент ФК «Поділля».

Нагадаємо, хмельницьке «Поділля», як і волочиський «Агробізнес», виступає в другій лізі чемпіонату України з футболу в групі «А». Команда з Волочиська посідає перше місце, а з Хмельницького – передостаннє 9-те.

Свій наступний матч «Поділля» зіграє в Хмельницькому 14 квітня проти «Ниви-В» з Вінниці, а «Агробізнес» - 16 квітня проти стрийської «Скали». Цей матч також пройде в Хмельницькому.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую