ye-logo.v1.2

«Гайдамаки» обійшли «Проскурів»

Спорт 2530
Хокеїстів «Проскурова» (у темній формі) від першого місця віддаляє лише один заліковий бал.
Хокеїстів «Проскурова» (у темній формі) від першого місця віддаляє лише один заліковий бал.. Фото: Олександра НІКІТІНА

А все через те, що хмельницькі хокеїсти цього вік-енду не брали участі в першості Регіональної хокейної ліги України.

Поки «Проскурів» відпочивав, гравці вінницького клубу «Гайдамаки» у Чернівцях протистояли «Чернівецьким пінгвінами». У підсумку вінничани перемогли з рахунком 6:2 та на одне очко випередили «Проскурів» у турнірній таблиці. Крім цього, «Гайдамаки» познущалися в Тернополі над «Подолянами», яких розтрощили з рахунком 11:1.

Решта ж подільських хокейних клубів провела свої матчі, які бажаного успіху не принесли. Спочатку «Нетішин» у протистоянні із третьою командою ліги вінницьким «Арсеналом» зазнав поразки із рахунком 3:8, а потім «баранку» в графу «перемоги» записали й хокеїсти «Поділля». Хмельничани в рідних стінах не змогли здолати «Галицьких ведмедів» із Тернополя , поступившись із рахунком 3:5.

Після чергового туру «Поділля» та «Нетішин» продовжують посідати передостанню та останню сходинки в турнірній таблиці відповідно. В свою чергу друга команда ліги «Проскурів», яка відстає від «Гайдамак» на одне очко, випереджає найближчого переслідувача вінницький «Арсенал» на 5 пунктів. Щоправда, у вінничан ще дві гри в запасі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую