ye-logo.v1.2

Волейбол. Календар Суперліги змінили, але «Новатор» розпочне сезон у рідних стінах

Спорт 2497
Хмельницький ВК Новатор, який вперше став бронзовим призером чемпіонату України, готується до нового чемпіонату
Хмельницький ВК Новатор, який вперше став бронзовим призером чемпіонату України, готується до нового чемпіонату. Фото: з архіву

Хмельницька команда готується до нового чемпіонату.

Вже за місяць – 14-15 вересня в Суперлізі чемпіонату України з волейболу розпочнеться новий чемпіонат. Бронзовий призер минулої першості – хмельницький «Новатор» свої перші матчі зіграє вдома. Але не з «Юракадемією» з Харкова, а дебютантом найвищого дивізіону з Сум «ШВСМ-СумДУ».

У Федерації волейболу України дещо змінили календар, оскільки в раніше затвердженому був харківський «Локомотив», який припинив своєї існування. Саме через це, як відомо, «Новатор» зіграє в європейському Кубку ЄКВ, а також у Суперкубку України.

«У міжсезонні ми, виходь, втратили ряд гравців – Андрія Тупчія, Дмитра Вієцького, Богдана Середу та В’ячеслава Пакратенкова. Не побачимо і Максима Николайчука, якому необхідно робити операцію, - каже головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук. – Але ми вже маємо і новачків у команді. До нас прийшов Кирило Клочко, який виступав за кордоном, а також Микита Сотнік, який з Тупчієм грав у Катарі». Повернувся і Дмитро Козловський. Ну, і взяли гравця молодіжної збірної України Дениса Вілецького. Переглядаємо ще ряд новачків, які б могли поповнити наш клуб».

Поки що «Новатор» проходить збори на базі Академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького, де, за словами Романа Олександровича, створені усі умови для підготовки. Потім команда планує провести збори в горах, після чого вирушить до Чорноморську. А 7-9 вересня, не виключено, що проведе товариський турнір у Хмельницькому, після якого і вийде на старт нового чемпіонату.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую