ye-logo.v1.2

Футбол у прямому ефірі. «Агробізнес» проти СК «Дніпро-1»

Спорт 3285

Команди, які грали в фіналу другої ліги, зійдуться в матчу 5 туру чемпіонату України в першій лізі.

Волочиський «Агробізнес» вдома приймає дніпровський «Дніпро-1». Два місяці тому в Києві ці команди грали за «золото» другої ліги і сильнішою виявився «Агробізнес». Але це вже історія. Сьогодення – матч 5 туру в першому дивізіоні.

Гості після поразки в фіналі другої ліги значно змінили свій склад. До команди запросили 14 нових виконавців, серед яких є не лише гравців з досвідом матчів у першій лізі, а й у Прем’єр-лізі. Маємо на увазі нападника Станіслава Куліша, який в чотирьох попередніх матчах СК «Дніпро-1» чотири рази відзначався в воротах суперника.

Господарі ж свій «золотий» друголіговий склад не змінювали, додавши до нього лише одного футболіста – Ігоря Бойчука з чернівецької «Буковини».

У минулому турі «Агробізнес» у Сумах зіграв внічию 1:1, а ось «Дніпро-1» вдома поступився харківському «Металісту-1925» з рахунком 0:2. Утім, якщо дивитися в турнірну таблицю, саме дніпрян можна назвати номінальним фаворитом сьогоднішнього протистояння. Адже команда Дмитра Михайленка після 4 турів йде на третьому місці з 9 очками. Клуб Андрія Донця поки що з двома заліковими балами посідає 14 місце. Утім, футболісти «Агробізнеса» сьогодні мають викластися на полі на повну, щоб здобути першу перемогу в чемпіонаті. Чи вдасться? Вболівальники вірять у свою команду, а тому на стадіоні «Юність» сьогодні очікують на шалену підтримку.

Ну, а сайт «Є» матч «Агробізнес» - «Дніпро-1» транслюватиме в прямому ефірі. Початок поєдинку 18 серпня о 18.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую