ye-logo.v1.2

Футбол. «Витримка» «Поділля» та втрачені очки «Агробізнеса» (ВІДЕО)

Спорт 2143

Відбулися чергові матчі чемпіонату України в першій та другій лігах.

Хмельницьке «Поділля» перервало свою серію з трьох поразок. І сталося це на Івано-Франківщині, де команда зіграла із лідером другої ліги групи «А» ФК «Калуш». А ось волочиський «Агробізнес» ніяк не може здобути ні першої перемоги в першій лізі, ні залікових очок у домашніх матчах.

Хмельничани перед матчем в Калуші дозаявили трьох нових футболістів, двоє з яких зіграли в цьому матчі. Голкіпер Анатолій Старущенко вийшов із перших хвилин, півзахисник Петро Намуйлик – з’явився у другому таймі. Утім наставник «Поділля» все одно зіштовхнувся з кадровими проблемами – на гру не поїхали четверо захисників, які мають травми. Але гостям вдалося вивезти очки з Калуша. «Моменти у нас були, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Але, до прикладу, в першому таймі м’яч, після удару Олександра Музичка, влучив у стійку. Господарі також могли забити. Тому, вважаю, нічия 0:0 – закономірний результат».

Матч у Калуші для «Поділля» був останнім у першому колі. Попереду – старт другого. Вже 22 вересня хмельничани на СК «Поділля» о 16.00 прийматимуть рівненський «Верес», який з 11 очками посідає шосте місце. «Поділля» поки що десяте з сімома балами.

Читайте також: Міні-сенсація від жінок «Новатора» та експерименти чоловічої команди

А «Агробізнес» в Волочиську приймав «Інгулець» з Кіровоградської області. Цей матч у прямому ефірі транслював сайт «Є». І по грі міг розраховувати щонайменше на нічию. Адже на 34 хвилині Богдан Семенець відкрив рахунок у матчі, однак за 5 хвилин Станіслав Передистий відновив рівновагу. Волочиська команда протягом матчу мали три виходи віч-на-віч, реалізувати які не змогла. Натомість гості… на 94 хвилині поєдинку використали помилку захисника «Агробізнеса» та забили переможний гол. Його автором став Владислав Клименко. Отож, 1:2 – і це вже 5 поразка команди в 8 матчах.

Після матчу головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець вибачився перед вболівальниками за те, що його команда знову розчарувала їх. «Якщо не вмієш забивати голи - ніколи не виграєш. Моменти були створені, але ми знову не можемо їх реалізувати», - коротко сказав Андрій Анатолійович.

Свій наступний матч «Агробізнес», який йде на 13 місці з трьома очками, зіграє 23 вересня о 18.00 в Івано-Франківську проти «Прикарпаття» - команди, яка перебуває на 10 сходинці з 10 балами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую