ye-logo.v1.2

Жіночий волейбол. «Новатор» - «Орбіта»: матч другий, результат такий же

Спорт 2387
"Орбіта" з Запоріжжя двічі виграла в хмельницького "Новатора" з рахунком 3:1
"Орбіта" з Запоріжжя двічі виграла в хмельницького "Новатора" з рахунком 3:1. Фото: з архіву

Хмельницька команда знову зіграла з запорізькою.

Сьогодні, 26 січня, відбувся другий поєдинок 10 туру чемпіонату України з волейболу в Суперлізі, сіж хмельницьким «Новатором» та запорізькою «Орбітою-ЗНУ-ОДЮСШ». І, як і вчора, сильнішими в матчі виявилися гості з Запоріжжя.

У перших двох партіях команді Олексія Колісецького було важко нав’язати власну гру «Орбіті». Гості доволі впевнено виграли 25:18 та 25:17 і, здавалося, третій сет стане заключним у цьому матчі.

Але хмельничанки знайшли в собі сили та дали справжній бій у третій партії. «Новатор» не лише грав на рівних, а й переважав суперника. І хоч кінцівка сету була не зовсім впевненою, але хмельничанки змогли втримати свою перевагу та виграти 25:22.

Та на більше господарок майданчику не вистачило. У четвертій партії «Орбіта» впевнено здолала хмельничанок 25:12 і виграла матч з рахунком 3:1.

Після 10 туру «Новатор» зберігає за собою третє місце в турнірній таблиці. Свої наступні поєдинки хмельничанки проведуть 8-9 лютого у Вінниці проти «Білозгар-Медуніверситету», команди, яка посідає 4 місце.

Читайте також«Новатор» - «Орбіта»: мат перший (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую