ye-logo.v1.2

Футбол. «Верес» - «Поділля»: проблеми, характер та 5 голів

Спорт 3273
Артем Гайдаш став автором переможного голу Поділля в ворота Вереса
Артем Гайдаш став автором переможного голу Поділля в ворота Вереса. Фото: з архіву

Хмельничани перервали свою серію поразок.

У чемпіонаті України з футболу в другій лізі групі «А» відбулися матчі 21 туру. Хмельницьке «Поділля» свій матч проводило у Млинові, де зустрічалося з рівненським «Вересом». І команда з Хмельницького, яка в останніх шести матчах не могла виграти, здобула перемогу. Щоправда, було не легко.

Перед цим поєдинком у наставника «Поділля» Віталія Костишина виникли доволі серйозні кадрові проблеми. Через дискваліфікацію проти «Вереса» він не міг задіяти одразу трьох футболістів – Андрія Ліповуза, Сергія Швеця та Андрія Муляра. До того ж, через сімейні обставини не зміг поїхати і капітан команди Олександр Воловик. По суті, «випали» чотири гравці основного складу. А тому отримали свій шанс ті, хто не мав достатнього досвіду.

«Перший тайм видався доволі нервовим, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Відчувалося хвилювання хлопців. Як наслідок, пропустили два голи. А за рахунку 2:0 на користь «Вереса» почали грати впевненіше, бо вже результат не тиснув». І під завісу першого тайму хмельничанам вдалося відіграти один гол – забив Володимир Гладкий. 

«Суперник сам грав у футбол і нам давав, - продовжує Віталій Володимирович. – Я вдячний своїм хлопцям за ту самовіддачу та характер, які вони проявили. Наші гравці грали та боролися до останньої секунди». На 52 хвилині «Поділлю» вдалося зрівняти рахунок, коли ударом з дальньої відстані відзначився Владислав Погорілий. А під завісу матчу Костишин випустив Артема Гайдаша, який не лише заробив пенальті, а й реалізував його, принісши перемогу хмельничанам з рахунком 3:2.

Свій наступний матч «Поділля» знову зіграє на виїзді. Цього разу на Закарпатті проти «Минаю». Ну, а 25 травня в Хмельницькому команда проведе свій останній матч у цьому чемпіонаті проти вінницької «Ниви».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую