ye-logo.v1.2

Футбол. Обласна Прем'єр-ліга: чемпіон програв

Спорт 3600
Дунаєвецький Епіцентр у роздягальні після матчу з красилівським Случем
Дунаєвецький Епіцентр у роздягальні після матчу з красилівським Случем. Фото: з Фейсбуку Сергія Кобилянського

Відбулися матчі третього туру.

Центральним поєдинком туру в чемпіонаті Хмельниччини з футболу серед команд Прем'єр-ліги став матч у Дунаївцях, де місцевий «Епіцентр» приймав діючого чемпіона красилівський «Случ». Саме ці команди в нинішній першості поки що йшли без поразок. І тепер єдиним клубом, який має 100 відсотковий результат є команда з Дунаєвець.

У першому таймі «Епіцентр», завдяки двом влучним ударам Дениса Зачиковського, повів у рахунку 2:0. Та після перерви «Случ» відіграв один м'яч – Дмитро Фролов відзначився з пенальті. Але під завісу поєдинку Володимир Монастирський відзначився дублем і встановив остаточний рахунок – 4:1 на користь «Епіцентру».

Інший «Случ» - старокостянтинівський, здобув свою першу перемогу в чемпіонаті. У рідних стінах команда зі Старокостянтинова виграла в теофіпольської «Іскри» з рахунком 2:1.

Ще один матч третього туру пройде 29 травня в Кам'янці-Подільському, де місцева «Фортеця» прийматиме ФК «Хмельницький». Хмельничани, між іншим, 26 травня зіграли свій черговий матч у першості України серед аматорів, поступившись на виїзді «Агрону» з рахунком 3:1.

Наразі турнріна таблицю в обласній Прем'єр-лізі очолює «Епіцентр», в якого 9 очок в трьох матчах. Другим йде «Случ» з Красилова, третім – «Хмельницький». В цих команд по 6 очок.

Наступний тур – четвертий, розпочнеться першого червня. «Іскра» вдома прийматиме красилівчан, а «Случ» у Старокостянтинові зіграє з «Фортецю». 5 червня пройде поєдинок ФК «Хмельницький» - «Епіцентр».

Читайте також: «Поділля» - «Нива»: останній матч сезону (ФОТО)

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую