ye-logo.v1.2

«Агробізнес» виставив трьох футболістів на трансфер

Спорт 3620
Богдан Семенець може перейти з Агробізнесу в іншу команду
Богдан Семенець може перейти з Агробізнесу в іншу команду. Фото: з архіву

Ще семеро гравців залишили розташування клубу.

Футбольний клуб «Агробізнес» з Волочиська, який зберіг прописку на наступний сезон у першій лізі чемпіонату України, пішов у відпустку. Але перед відпочинком у команді провели збори, на яких не лише підсумували сезон, що минув, й прийняли певні кадрові рішення – трьох футболістів виставили на трансфер, ще з сімома попрощалися.

Отож, наступного чемпіонату за «Агробізнес» не гратимуть нападник Олег Ничипоренко, Назар Шевченко та півзахисник Євген Чепурненко, які прийшли в команду взимку цього року. Не виступатимуть і сторожили клубу - півзахисники Тарас Пліс та Андрій Скакун, голкіпер Костянтин Одольський, а також молодий вихованець команди Ярослав Ясніцький.

Готові в волочиському клубі попрощатися й з головним форвардом Богданом Семенцем, півзахисником Віталієм Грушою та голкіпером Сергієм Чернобаєм. Цим футбоілстів «Агробізнес» виставив на трансфер.

За повідомленням прес-служби «Агробізнеса», наступного сезону перед командою ставитимуть завдання кадрового підсилення та боротьба за високі місця в турнірній таблиці. Поки що ж команда пішла в відпустку орієнтовно до 24 червня. Коли розпочнеться новий чемпіонат України в першій лізі поки невідомо, але ймовірно, що наприкінці липня.

Нагадаємо, за підсумками сезону 2018/2019 років, волочиський «Агробізнес» посів 13 місце. Свій заключний матч команда зіграла з «Інгульцем», після чого двічі зіграли в плей-оф проти запорізького «Металурга». У Запоріжжі «Агробізнес» виграв 4:0, а у Волочиську поступився 1:0.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую