ye-logo.v1.2

Вражаюча сила: у Хмельницькому змагалися стронгмени

Спорт 3796

В обласному центрі відбувся чемпіонат України зі стронгмену серед професіоналів.

Сьогодні, 30 червня, у хмельницькому парку Молодіжний, в рамках фестивалю «My Fest» та з нагоди Дня молоді відбувся парний чемпіонат України із стронгмену.

Дванадцять спортсменів з різних куточків України змагались у черговому етапі кубка України серед професіоналів. Приїхали на змагання до Хмельницького атлети з Вінниці, Львова, Закарпаття та дві команди з Києва. Також взяли участь у чемпіонаті й хмельницькі спортсмени – чемпіон Європи з важкої атлетики Олександр Пєлєшенко та володар Кубку України 2017 року Богдан Лук‘яненко. Судити учасників приїхав зірковий український силач Василь Вірастюк.

 У чемпіонаті взяли участь атлети з різних куточків України.

Перед глядачами стронгмени тягнули восьмитонну вантажівку, носили 130-кілограмові валізи та 150-кілограмові гирі. В результаті п’яти силових змагань команда з Вінниці (Сергій Грачов та В‘ячеслав Антохі) здобула золото, Київ (Олександр Сташенко та Євген Настенко) отримав срібло, а третє місце посіли хмельницькі стронгмени - Богдан Лук‘яненко та Олександр Пєлєшенко.

Тягнули ателети навіть восьмитонну вантажівку.

Серед учасників змагань були як молоді стронгмени, так і досвідчені атлети.

До речі, проведення чемпіонату України із стронгену обійшлося міському бюджету в 199 тисяч гривень. Минулого року, в обласному центрі відбувся етап кубка України зі стронгмену серед аматорів.

Подивитися змагання стронгменів прийшло чимало глядачів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую