ye-logo.v1.2

Проскурівська риболовля: у Хмельницькому пройшов чемпіонат серед рибалок

Спорт 7346
Впродовж трьох днів любителі риболовлі змагалися між собою на березі Південного Бугу
Впродовж трьох днів любителі риболовлі змагалися між собою на березі Південного Бугу. Фото: автора

Чемпіонат з риболовлі тривав три дні.

Вчора, 29 вересня, в обласному центрі завершився міський чемпіонат середи рибалок-любителів «Проскурівська риболовна ліга». Змагання тривали три дні й проходили на території міського пляжу.

За словами одного із суддів «Проскурівської риболовної ліги» Олега Григор’єва, подібні чемпіонати традиційно проходять у рамках святкування Дня міста. Він розпочався у п’ятницю. Кожен з трьох днів змагань був присвячений конкретній виду риболовлі — спінінг, поплавок і фідер.

«На жаль, на змагання прийшло набагато менше людей, ніж зареєструвалося. В середньому у п’ятницю та суботу було 15 учасників, в неділю найбільше — 20. Останнього дня навіть завітали гості з Нетішина. Крім того, ми вдячні місцевій організації товариства глухих, які стали найактивнішими учасниками чемпіонату», — зазначив Олег Григор’єв.

Цьогоріч учасників було менше, ніж зареєструвалося
Проте всі присутні отримували справжнє задоволення від риболовлі
Олександр Данилюк навіть випадково спіймав рака

Також він зазначив, що певні проблеми з рибою у водосховищі Південного Бугу є, проте це не заважає любителям риболовлі спіймати її. Зокрема, учасники змагань ловили окунів, карасів, плітку, але найбільше переважали бички. Після зважування рибу відпустили назад у Південний Буг.

Для визначення переможців судді зважували спійману рибу
Більшості учасників не вдалося спіймати багато риби
Переможець третього дня чемпіонату Вадим Халецький (у центрі)

Отож, першого дня змагань у ловлі риби на спінінг першість виборов Віталій Літвіченко. Другу та третю сходинки посили Анатолій Кухар (також спіймав найбільшу рибу) та Ігор Петрівський.

Віталій Літвіченко став переможцем і другого дня змагань, також спіймавши на поплавок найбільшу рибину. «Срібло» та «бронзу» вибороли Володимир Стефанишин і Владислав Харенков. Останній став наймолодшим учасник цьгорічної «Проскурівської риболовної ліги» — йому лише 14 років.

У неділю чемпіоном ловлі риби на фідер став Вадим Халецький. Друге місце посів гість із Нетішина Олександр Данилюк, а на третій сходинці опинився переможець попередніх днів чемпіонату Віталій Літвіченко.

Читайте також: Хмельничани можуть долучитися до зариблення Південного Бугу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую