ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» пішло в відпустку без п’ятьох футболістів

Спорт 1941
Артем Гайдаш відіграв за Поділля два сезони
Артем Гайдаш відіграв за Поділля два сезони . Фото: з архіву

Хтось повернувся з оренди, а з кимось розірвали угоди.

Хмельницьке «Поділля», яке виступає в другій лізі чемпіонату України, офіційно пішло у зимову відпустку. І, схоже, навесні 2020 року, коли відновиться першість, п’ятьох футболістів, які виступали за хмельничан восени, не буде в складі «Поділля».

Владислав Охрончук та Арсентій Дорошенко виступали за хмельничан на правах оренди. Термін якої завершився, а тому ці футболісти повернулися до «Колоса» з Ковалівки – команди, з якою у них контракти.

А ось із трьома гравцями, в яких були діючі контракти з «Поділлям», були розірвані угоди за обопільною згодою. Так, розташування хмельницького клубу залишили захисник Ярослав Буценко, який лише у двох матчах виходив на заміну. Не буде в «Поділлі» й нападника Артема Гайдаша, який з 2018 року зіграв за хмельничан у 35 матчах чемпіонату, в яких забив три голи. Півзахисник Сергій Зуєвич, який дебютував у складі хмельничан влітку цього року та зіграв у 21 поєдинку, в яких забив тричі, також не виступатиме за «Поділля».

До речі, не виключено, що навесні за «Поділля» не гратиме й півзахисник Олександр Музичук, який заявив про бажання залишити команду, за яку востаннє виходив на поле в вересні у виїному матчі проти рівненського «Вереса», коли хмельничани поступилися 0:5.

Нагадаємо, «Поділля» в другій лізі групі «А» зіграло 20 матчів, в яких здобуло 8 перемог, 5 нічиїх та у 7 матчах програло. На зимову перерву команда пішла на 6 місці з 29 очками. За календар свій наступний поєдинок хмельничани мають провести 22 березня 2020 року в Хмельницькому проти «Чайки» з Петропавловської Борщагівки Київської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую