ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Поділля» поповнилося новим тренером

Спорт 2509
Михайло Федунов став тренером голкіперів у хмельницькому Поділлі
Михайло Федунов став тренером голкіперів у хмельницькому Поділлі. Фото: fcsparta.kiev.ua

Відтепер за роботу з голкіперами відповідатиме ексгравець маріупольського «Іллічівця».

У хмельницькому футбольному клубі «Поділля» - новий тренер. Наставником, який відповідатиме за голкіперів команди, став 41-річний Михайло Федунов.

До цього часу на посаді граючого тренера воротарів у «Поділлі» був Андрій Федоренко, який в команді залишається, але вже в статусі голкіпера команди.

Михайло Федунов розпочинав сво. Футбольну кар’єру в сезоні 1998/1999 років у складі «Шахтаря» з Макїївки, а потім грав за команди Маріуполя - «Металург», «Іллічівець» та «Титан». Із 2012 року розпочав тренерську кар’єру. До 2017 року він був тренером воротарів в «Іллічівці» U-19, командою, з якою в сезоні 2012/2013 років став срібним призером чемпіонату України. Із 2017 року працював тренером у школі воротарів «Спарта-Київ».

Нагадаємо, ФК «Поділля» виступає в чемпіонаті України з футболу в другій лізі групі «А». Після двох кіл змагань, команда перебуває на шостій позиції. Третє коло стартує 22 березня. Наразі, хмельничани готуються до відновлення весняної першості. Вже завтра, 5 лютого, «Поділля» в Вінниці зіграє перший зимовий спаринг із «Нивою».

Коментарі:

05.02.2020 16:40

Гравців запрошуйте нормальних, а то якась там ліга непонятно, я мрію щоб до нас у місто такі клуби як шахтар та Динамо приїздили., Футболка у Хмельницькому немає і крапка.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую