ye-logo.v1.2

Футбол. Перші новачки «Поділля»

Спорт 2598
Олексій Шпак із Минаю виступатиме за Поділля на правах оренди
Олексій Шпак із Минаю виступатиме за Поділля на правах оренди. Фото: з архіву

Хмельницька команда має нових футболістів.

Футбольний клуб «Поділля», готуючись до відновлення чемпіонату України з футболу в другій лізі, поповнилося новими футболістами. Гравцями хмельницької команди став голкіпер та півзахисник.

Так, «Поділля» підписало контракт із 32-річним воротарем Олегом Чуваєвим, який був на оглядинах в команді та брав участь у матчах проти волочиського «Агробізнеса» та тернопільської «Ниви». Останній професійним клубом Чуваєва є луганська «Зоря». А за свою кар’єру новачок «Поділля» пограв за полтавську «Ворсклу», «Кремень» з Кременчука, «Миколаїв», «Севастополь», а також російські «Том» та «Хімік» з Дзержинську.

На правах оренди до «Поділля» з ужгородського «Минаю» перейшов вихованець хмельницького футболу Олексій Шпак. 21-річний півзахисник у 2015 році став гравцем прем'єрлігового «Закарпаття», проте грав виключно за другу команду. Із 2017 року є футболістом «Минаю», за який у цьому сезоні в першій лізі зіграв у 14 матчах.

«На цьому ми не зупиняємося, - каже президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман. – Ми продовжуємо шукати підсилення для нашої команди. А тому будуть ще нові футболісти. Хто саме – поки не буду говорити».

Вже завтра, 15 лютого, в Житомирі «Поділля» проведе свій черговий контрольний матч, в якому планує переглянути ще ряд потенційних новобранців команди.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую