ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» продовжує готуватися до офіційних матчів

Спорт 2337
Агробізнес на Тернопільщини переграв амотрський Агрон з рахунком 2:0
Агробізнес на Тернопільщини переграв амотрський Агрон з рахунком 2:0. Фото: Асоціація футболу Тернопільщини

Команда з Волочиська зіграла контрольний спаринг на Тернопільщині.

Попри те, що на засіданні Ради ліг ПФЛ прийняли рішення завершити чемпіонат України з футболу в першій та другій лізі, волочиський «Агробізнес» продовжує підготовку. Зігравши товариську гру з дунаєвецьким «Епіцентром» (5:0), перешоліговий клуб зіграв ще одну – цього разу проти великогаївського «Агрона» з Тернопільщини.

«Агробізнес» володів ініціативою протягом усього матчу. Та втілив свою перевагу в два голи. Спочатку на 6 хвилині поєдинку навісну подачу з кутового замкнув Євген Захарченко. А на 44 хвилині влучним ударом відзначився Богдан Семенець. У другому ж таймі команди не забивали. Отож, «Агробізнес» переміг 2:0.

«Ми все ще сподіваємося, що чемпіонат у першій лізі не завершений. Адже остаточне рішення має прийняти виконком Української Асоціації футболу. А тому продовжуємо готуватися, - каже віце-президент ФК «Агробізнес» Андрій Донець. – Яке ж рішення буде прийнято – невідомо. Але ми і надалі гратимемо товариські матчі, адже потрібно, щоб хлопці в будь який момент могли вийти на поле в офіційному матчі та здобути необхідний результат».

Нагадаємо, чемпіонат України в першій та другій лігах мав відновитися після зимової перерви 21 березня. Але через карантині обмеження, пов’язані з короновірусною інфекцією, першість призупинили. 21 травня на засіданні Ради ліг ПФЛ вирішили завершити чемпіонат. «Агробізнес» виступав за продовження першості. Однак остаточне рішення має ще прийняти виконкому УАФ, який має пройти 6 червня.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую