ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пройшов четвертий тур чемпіонату з баскетболу 3х3

Спорт 1432
На четвертий тур чемпіонату завітали команди з різних куточків України
На четвертий тур чемпіонату завітали команди з різних куточків України. Фото: khm.gov.ua

Через карантин змагання довелося проводити без глядачів.

Днями Хмельницький вперше приймав четвертий тур чемпіонату України з баскетболу 3х3. На змагання, які проходили 15 серпня, завітали кращі команди вищої ліги з Львова, Івано-Франківська, Луцька, Житомира, Києва, Кам’янця-Подільського. Також долучилися й місцеві гравці. Про це повідомила пресслужба Хмельницької міської ради.

За її інформацією, через карантин спортивні змагання проходили без глядачів. Для них діяла онлайн-трансляція. У своїх категоріях змагалися вісім чоловічих команд, сім жіночих і дві дитячі.

Серед жіночих команд перемогу здобули одеситки «Устриці на карантині», які у фіналі здолали «КІВС-Львів» з результатом 16:11. Третю сходинку посіла команда «Франківськ». Вона перемогла «МОБІ» з Броварів Київської області з рахунком 21:8. Найкращою гравчинею турніру визнали Наталію Булавицьку з команди «Устриці на карантині».

Серед чоловіків «золото» отримала столична команда «Run’n’Gun», яка перемогла житомирський «Профільтех» з рахунком 12:10. А третє місце посіла команда «Промбудсфера» з Луцька, яка здолала львівський «Вятрачок» з рахунком 16:15. Найкращим гравцем турніру серед чоловіків визнали Олексія Соловйова з «Run’n’Gun».

А у категорії «дитячі команди» перемогу здобула «Мобі» з Броварів, яка перемогла юних хмельничан з команди «Едельвейс».

Фінал чемпіонату України з баскетболу 3х3 запланований на 24 серпня. Він має відбутися в Івано-Франківську.

Читайте також: Футбол. «Поділля» - «Буковина»: два пенальті, п’ять голів (ФОТО + ВІДЕО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую