ye-logo.v1.2

ФК «Поділля» у міжсезоння: перший новачок та припинена співпраця

Спорт 1783
Поділля припинило співпрацю з Дмитром Задерецьким
Поділля припинило співпрацю з Дмитром Задерецьким. Фото: з архіву

Хмельничани продовжують переглядати футболістів, які можуть підсилити команду.

Хмельницьке «Поділля» припинило співпрацю з одним футболістом, який восени виступав за команду, а також уклало угоду з захисником, який раніше грав у чернівецькій «Буковині». Такі трансферні новини зимового міжсезоння зі стану ФК «Поділля».

Отож, півзахисник Дмитро Задерецький, який в нинішній першості України в другій лізі групі «А» зіграв за «Поділля» в 10 матчах, більше не гратиме за хмельничан. Клуб припинив співпрацю з футболістом за згодою сторін.

Натомість, новим гравцем хмельничан став захисник Едуард Матвєєнко, який нинішню розпочинав у чернівецькій «Буковині», в складі якої провів 9 поєдинків. 23-річний футболіст на юнацькому рівні викликався до лав збірної України U-17 (25 матчів, 4 голи), U-19 (23 матчі, 1 гол) та студентської збірної (1 матч). За «Поділля» Матвєєнко гратиме під 4 номером.

«У нас зараз чимало футболістів на перегляді, - каже президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман. – Тому, до прикладу, сьогодні на контрольний матч до Вінниці (10 лютого «Поділля» зіграє з «Нивою» - прим.авт.) поїхали не всі гравці, які мають контракти з нашим клубом. Тренерський штаб хоче переглянути потенційних новачків, щоб визначитися з тими, хто дійсно може підсилити гру команди».

Нагадаємо, «Поділля» під час зимової перерви в чемпіонаті вже зіграло один контрольний матч в Житомирі проти «Полісся» з рахунком 1:1. Попереду в команди дві гри в Вінниці з «Нивою» - 10 та 13 лютого, а потім, 14 лютого, в Хмельницькому проти «ОДЕКа».

Читайте також: Футзал. «Хмельницькі делікатеси» в Кубку України зіграють з командою Екстра-ліги

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую