ye-logo.v1.2

Волочиський ФК «Агробізнес» вже має 5 нових гравців

Спорт 5045
Олег Синиця - один із 5 нових футболістів Агробізнеса в цьому міжсезонні
Олег Синиця - один із 5 нових футболістів Агробізнеса в цьому міжсезонні. Фото: facebook.com/veres.club

Команда продовжує підготовку до нового чемпіонату.

 Волочиський футбольний клуб «Агробізнес» оголосив про підписання контрактів із новими гравцями. Напередодні контрольного спарингу проти дунаєвецького «Епіцентра», який запланований на 10 липня в Чемерівцях, волочиська команда поповнилася трьома футболістами.

Гравцем «Агробізнеса» став 24-річний півзахисник Назар Вербний, який є вихованцем львівських «Карпат», який в своїй кар’єрі пограв ще й за донецький «Олімпік» та львівський «Рух». Минулого сезону Назар виступав у другій лізі, граючи за «Карпати Галич». Із львівський «Карпат» до «Агробізнесу» перейшов 20-річний Вадим Гудзінський, який також грає на позиції півзахисника. Поповнив склад подолян і 26-річний захисник Ігор Нагорний, який пограв за дублерів київського «Динамо», «Арсенал-Київщину» та клуби Польщі. У минулому сезоні Ігор виступав у другій лізі за чернівецьку «Буковину» та «Карпати Галич».

До цього ж волочиська команда підписала контракти ще з двома футболістами. Одразу після завершення чемпіонату, який «Агробізнес» завершив на 5 місці, гравцем команди став 24-річний захисник Данило Карась, останнім клубом якого був ужгородський «Минай». Поповнив ряди подолян і 25-річний півзахисник Олег Синиця, який є вихованцем харківського «Металіста». Минулий сезон він розпочинав у львівському «Руху», а потім виступав у першості Латвії за «Вентспілс».

Нагадаємо, волочиський «Агробізнес» новий чемпіонат України з футболу знову проведе в першій лізі. Вже 25 липня команда в Волочиську має зіграти перший офіційний матч у сезоні проти луцької «Волині».

Готуючись до нового сезону, «Агробізнес» вже зіграв три спаринги – внічию з ПФК «Львів» 1:1, переміг вінницьку «Ниву» 3:0 та рівненський «Верес» 1:0.

Читайте також: «Поділля» - «Епіцентр»: з моментами, голами та потенційними новачками (ФОТО+ВІДЕО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую