ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» зіграв із «Рухом» та готується до матчу з «Волинню»

Спорт 1887
Агробізнес завершив підготовку до чемпіонату матчем проти львівського Руху
Агробізнес завершив підготовку до чемпіонату матчем проти львівського Руху. Фото: fcab.com.ua

Волочиська команда провела останній контрольний матч у міжсезонні.

Волочиський футбольний клуб «Агробізнес» у Винниках, що неподалік Львова, зіграв свій заключний спаринг перед стартом чемпіонату України в першій лізі. Суперником подолян став представник Української Прем’єр-ліги львівський «Рух». Два тайми матчу не виявили переможця. Команди зіграли внічию 1:1.

І хоч результат у таких поєдинках не несе принципового значення, адже команди готують до офіційних поєдинків, обидва клуби прагнули перемогти. Але перший тайм видався без голів. А ось на початку другого, на 49 хвилині, «Агробізнесу» вдалося відкрити рахунок. Руслан Черненко заробив штрафний, з якого потужно пробив Назар Вербний. Голкіпер «Руху» відбив удар, але першим на добиванні був Данило Карась.

«Рух» намагався «врятувати» матч. І львів’янам це вдалося, коли у воротах Олега Мозіля відзначився Юрій Климчук. Це сталося на 90 хвилині матчу. Отож, нічия 1:1.

Зауважимо, що «Агробізнес», готуючись до нової першості в першій лізі, провів 6 контрольних поєдинків, в яких не зазнав жодної поразки. Попереду ж на команду очікує перший офіційний матч у новому чемпіонаті України в першій лізі. Вже 24 липня «Агробізнес» у Волочиську на стадіоні «Юність» прийматиме луцьку «Волинь». Початок матчу о 19.00.

Читайте також: «Поділля» - «Колос»: декілька пенальті та 5 забитих голів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую