ye-logo.v1.2

Хмельничанка стала чемпіонкою з ментальної арифметики на Міжнародній олімпіаді

Суспільство 5857
Анастасія Третяк здобула золото та стала чемпіонкою міжнародних змагань
Анастасія Третяк здобула золото та стала чемпіонкою міжнародних змагань. Фото: Олени Панчишеної

Загалом діти з Хмельниччини вибороли шість призових місць на міжнародних змаганнях.

Вихованці однієї з шкіл ментальної арифметики в Хмельницькому вибороли 6 призових місць на міжнародних змаганнях в Об’єднаних Арабських Еміратах, серед них – золото. Про це розповіла сайту "Є" член міжнародної асоціації ментальної арифметики та тренер призерів Олена Панчишена.

Міжнародна олімпіада WAMAS-2021 проходила з 3 по 4 вересня в Дубаї, де змагалися більше 500 дітей з 16 країн світу. В ній також брали участь четверо хмельничан та двоє дітей з Хмельницької області віком від 6 до 14 років.

12-річна хмельничанка Анастасія Третяк здобула золото та стала чемпіонкою міжнародних змагань з японської методики лічби. Серед призерів також Владислав Ткачук, Максим Панчишен та Марк Красуцький, які здобули срібло. А Олександр Бондар та Макар Коломієць привезли додому бронзові нагороди.

«Ми привезли чемпіона. Крім того, кожна дитина зайняла призове місце в своїй категорії. Це говорить про високий рівень підготовки дітей з Хмельниччини, - зазначає Олена Панчишена. – Пишаємось таким надзвичайно високим результатом».

Кожна дитина зайняла призове місце в своїй категорії. Фото: Олени Панчишеної

Довідково. Ментальна арифметика - це японська методика лічби, яка розвиває інтелектуальні здібності дитини завдяки арифметичним обчисленням на рахівницях та ментально, тобто в уяві. За допомогою цієї методики діти тренують навички швидкого виконання складних математичних обчислень.

Читайте також: Хмельничанка Марина Бех-Романчук перемогла у міжнародному турнірі з легкої атлетики

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую