ye-logo.v1.2

Футбол. Поразка «Агробізнеса», перемога «Епіцентру» та нічия «Поділля»

Спорт 2118
Андрій Ліповуз, отримавши жовту картку в Горішніх Плавнях, пропустить матч у Хмельницькому проти Кременя
Андрій Ліповуз, отримавши жовту картку в Горішніх Плавнях, пропустить матч у Хмельницькому проти Кременя. Фото: з архіву

У чемпіонатах України в першій та другій лігах зіграні чергові матчі.

Представники Хмельниччини в першому дивізіоні свої матчі проводили на виїзді, а ось друголіговий дунаєвецький «Епіцентр» грав вдома. І став єдиною командою області, яка змогла здобути перемогу в 8 турі.

У Дунаївці завітав київський «Рубікон», який в цьому сезоні не набрав жодного очка у виїзних поєдинках. Не змогли кияни вивезти очки й з Дунаєвець. «Епіцентр», який володів ініціативою в цій грі, зміг «розпечатати» ворота суперника наприкінці першого тайму. Барбоса да Сілва увірвався до штрафного майданчика гостей лівим флангом та прострелив на ближню стійку, де Руслан Івашко випередив голкіпера та переправив м’яч у сітку воріт «Рубікона» - 1:0.

Після перерви «Епіцентр» міг подвоїти рахунок, але не раз киян рятував голкіпер Євген Пацкан. Ще в одному епізоді Алішер Якубов з 8 метрів не влучив у ворота. У підсумку, дунаєвчани виграли з рахунком 1:0, здобувши четверту перемогу в семи матчах. Тепер в «Епіцентра» 12 очок та 8 місце в другій лізі групі «А». Свій наступний поєдинок команда Олега Надуди проведе 17 вересня в Черакасах проти «Дніпра», в активі якого 5 очок.

А ось у першій лізі хмельницьке «Поділля» вперше у чемпіонаті здобуло заліковий бал у виїзному матчі. Сталося це в Горішніх Плавнях у матчі проти «Гірника Спорту». Хмельничани були близькими до того, щоб виграти гру, але реалізувати свої моменти не змогли. У підсумку нічия 0:0. Тепер «Поділля» перебуває на 10 місці турнірної таблиці, маючи 9 очок.

Натомість волочиський «Агробізнес» продовжує розчаровувати своїх вболівальників. У Кременчузі в грі проти «Кременя» подоляни змогли відкрити рахунок на 8 хвилині, коли з пенальті відзначився Руслан Черненко. Але в другому таймі «Кремінь» не лише зрівняв рахунок, а й забив ще двічі. До того ж, гості догравали матч у меншості – на 73 хвилині другу жовту картку отримав Дмитро Юхимович. У підсумку 3:1 на користь команди з Кременчука. А «Агробізнес» із 6 очками посідає передостаннє 15 місце.

У наступному турі обидва представники Хмельниччини гратимуть у рідних стінах. 19 вересня «Поділля» прийматиме «Кремінь» (початок матчу о 13.15), а «Агробізнес» - донецький «Олімпік» (початок гри о 15.30).

Читайте також: Литовський фахівець очолив баскетбольний клуб «Хмельницький»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую