ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля», «Агробізнес» та «Епіцентр» зіграли контрольні матчі

Спорт 2484
Ігор Карпенко відзначився голом у ворота команди з Норвегії
Ігор Карпенко відзначився голом у ворота команди з Норвегії. Фото: ілюстративне з архіву

Не програла лише команда з Хмельницького.

Сьогодні, 17 лютого, одразу три команди з Хмельниччини провели свої контрольні матчі в рамках підготовки до весняної частини чемпіонату України з футболу. Хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» зіграли в Туреччині, а дунаєвецький «Епіцентр» - у Києві. І лише хмельничани змогли не програти свій матч.

«Поділля», після нічиєї з ФК «Кизилкум» із Узбекистану з рахунком 0:0, зіграли із норвезьким «Сідом». Другий спаринг хмельничан на закордонних зборах також завершився внічию. Цього разу з рахунком 1:1. Голом у ворота норвежців відзначився Ігор Карпенко. Зауважимо, що тренерський штаб «Поділля» в цій грі задіяв не лише діючих футболістів хмельницького клубу, а й декількох потенційних новачків. Утім, поки що їхні прізвища поки не називають. Свій наступний матч «Поділля» в Туреччині проведе 22 лютого проти польської «Вєчисти».

Волочиський «Агробізнес» 17 лютого зіграв із представником чемпіонату Данії ФК «Нествед». Пололяни поступилися з рахунком 0:3. Далі - 20 лютого волочиська команда зіграє проти житомирського «Полісся».

Ну, а дунаєвецький «Епіцентр» сьогодні в Києві зустрівся з вінницькою «Нивою». Дунаєвчани також програли з рахунком 0:3. Наступний свій матч команда знову зіграє в столиці - 19 лютого проти «Чайки» з Петропавлівської Борщагівки. А вже з 24 лютого «Епіцентр» планує вирушити на закордонні збори в Туреччину.

Читайте також: «Агробізнес» у Туреччині запланував 8 контрольних матчів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую