ye-logo.v1.2

Пам’яті Кузьми. Хмельницький долучився до Всеукраїнської акції (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

Культура 3513

Сьогодні, 2 лютого, на Майдані Незалежності зібралися хмельничани, щоб вшанувати пам’ять лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, більш знаного як Кузьма.

Хвилина мовчання, яскраві спогади з концертів та візитів музиканта до Хмельницького...

Хмельничани прийшли на головну площу міста з портретами Кузьми, лампадками та квітами із чорними стрічками. Мовчки складають усе на обвішаному та обставленому портретами Героїв Небесної сотні постаменті "Віри. Надії. Любові". Кожен згадує щось своє, що пов'язує його з артистом. 

"Востаннє вживу бачила Кузьму на фестивалі Республіка. Ми спеціально минулого року їздили туди на його концерт. Тепер на пам'ять залишився лише його автограф на квитку", - кажуть студенти Оксана та Андрій.

"Не скажу, що дуже аж любив Скрябін, як гурт, а Андрія, як виконавця. Для мене він особистість, яка формує певний "шматок" молоді, якщо так можна сказати. Для них він зрзумілий і свій, тому ті правильні істини, які він пропогував своїм життям, сприймалися легко. На таких як Андрій будується суспільство. Шкода, що його не стало", - каже пан Олександр Іванов, який прийшов вшанувати пам'ять артиста зі своєю п'ятирічною онукою.   

Зі сльозами на очах присутні виконують відомі хіти Кузьми та гурту Скрябін. Співають хором, ак і на всіх концертах гурту. Як і минулого року на фестивалі Respublika, який відбувався у Кам'янці-Подільському на початку вересня.

"Без вас, молодих мозгів, сильних духом людей, без інтелектів, які знають точно, що буде завтра, без вас України не буде. Робіть що хочете, але не давайте, щоб вам наступали на ласти і пхали палки в колеса. Ви молоді, робіть, бо старі пристосовуються". - звернувся тоді до молоді співак. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую