ye-logo.v1.2

Романтичний Хмельницький малювали акриловими фарбами на 14-метровому полотні

Суспільство 4557
Над композицією працює близько 60 осіб
Над композицією працює близько 60 осіб. Фото: автора

Композицію виконали просто неба, на вулиці Проскурівській.

Сьогодні, 24 вересня, пензлями і фарбами Хмельницький малювали романтичний. 14-метрове біле полотно розклали у самісінькому центрі міста. Близько 60 осіб просто неба створювали композицію «Дивосвіт романтичного Хмельницького». Участь у дійстві взяли шість початкових мистецьких спеціалізованих заклади міста. Усе полотно поділили на частини і кожен із закладів мав свій клаптик, на якому працював.

«Сьогодні ми малюємо наше місто романтичним. На нашому ескізі зображений ангел, який розсипає благості. Створили ми його спільно із викладачами нашого навчального закладу, - розповідає викладач дитячої музичної школи №3 Наталя Філіпович. – До обіду, сподіваємо, перенесемо малюнок на полотно. Розмальований стенд будуть використовувати на різних заходах в місті, як задній фон. Це така пересувна композиція. Всі малюнки на полотні об’єднані тематикою і стилем. Композиції плавно переходить з однієї в іншу».

Пані Наталя каже, що над ідеями малюнків працювали близько тижня. Сподівається, що завершити роботу дозволить погода. Але, про всяк випадок, і дітки і дорослі, взяли з собою дощовики, а для полотна клейонку.

Фарбу розливали у окремі склянки

Такий проект реалізовують вчителі із дітками вперше. До його створення також долучились студенти ХНУ разом із викладачами. Малювати хмельничанам не дадуть, але поспостерігати за процесом - можна.

Малюнки для стенду розробили заздалегідь

Полотно має довжину 14 метрів

Усе необхідне приладдя розклали прямісінько на підлозі

Малювали і дорослі, і датлахи

Дехто брав із собою стільчики для зручності
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую