ye-logo.v1.2

Бачата, сальса, ча-ча-ча: у Хмельницькому просто неба влаштували танцювальні бої

Суспільство 7044
Змагалися танцюристи зі всього Хмельницького
Змагалися танцюристи зі всього Хмельницького. Фото: автора

Кращих танцюристів визначали глядачі.

У Хмельницькому вперше відбулися танцювальні змагання просто неба «Open Air dancing». Для участі у них запрошували танцювальні школи, студії та гуртки будь-якої форми власності. Танцюристи мали продемонструвати свої уміння у сальсі, бачаті, кізомбі, ча-ча-ча, самбі. Школи готували показовий виступ тривалістю 2-3 хвилини в кожному напрямку. У кожному із видів танців, визначали кращих.

Про конкурс оголосили заздалегіть, тому хмельницькі танцюристи мали час, аби підготуватись та виступити достойно. Організатори кажуть, що заявки надіслали найсильніші колективи міста. Вони, сьогодні, 25 вересня, на вулиці Проскурівській, просто неба танцювали. І малі, і дорослі, демострували уміння перед публікою. Чимало виявилось бажаючих поспостерігати за процесом. 

"Сьогодні відбуваються змагання із танців. Усі танцювальні клуби показують свої можливості, - розповідає вихованка одного із колективів Ліза Самишкіна. - Я танцювала ча-ча-ча разом із своєю групою. Загалом нас брало участь близько 50 учасників, віком від 6 до 21 року. Займаюсь танцями близько шести років".

Дівчина додає, що від таких змагань залишились тільки позитивні враження. Каже, що колектив став згуртованіший, дружніший, бо усі разом вболівали і змагались за перемогу.

Кращі танцювальні школи визначала публіка аплодисментами

 

 

Ось такі призи чекали на танцюристів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую