ye-logo.v1.2

У Старій Синяві відкрили меморіальну плиту селищному голові, який загинув в боях за Іловайськ

Суспільство 4161
Дошка пам
Дошка пам'яті розташована на фасаді Старосинявського НВК, школи І-ІІІ ступенів, гімназія, де в свій час навчався Олександр Трохимович. Фото: www.starasinyava-rda.gov.ua/

Олександр Романенко був бійцем батальйону оперативного призначення «Донбас» Національної гвардії України.

У четвер, 13 жовтня, відкрили меморіальну дошку на фасаді Старосинявського НВК, школи І-ІІІ ступенів Олександру Трохимовичу Романенко. Боєць був головою Старосинявської селищної ради і загинув 19 серпня 2014 року в боях за Іловайськ.

“Дошка пам’яті розташована на гімназії, де в свій час навчався Олександр Трохимович із позивним “Скіф”. Вшанувати світлу пам’ять Олександра Романенка прийшли рідні, однокласники, побратими, представники влади, жителі селища, голови громадських організацій, педагогічний колектив та учні школи, керівники району. На початку мітингу традиційно звучав гімн України. Розпочали урочистий захід старшокласники школи, декламуючи вірші, присвячені пам’яті усім воїнам, загиблим на Донбасі”, - повідомляють на сайті Старосинявської РДА.

Відкрив меморіальну дошку ініціатору її встановлення, друг загиблого Юрій Гурин та боєць батальйону «Донбас» Юрій Пшеничний. Присутні вшанували пам'ять усіх загиблих на сході України хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую