ye-logo.v1.2

Навколішки на Хмельниччині попрощалась із загиблим бійцем АТО

Суспільство 6605
Попрощатися з бійцем прийшло багато людей
Попрощатися з бійцем прийшло багато людей. Фото: nu-rda.gov.ua

Молодшого сержанта провели в останню дорогу із салютом зі стрілецької зброї.

У селі Заміхів сьогодні, 25 жовтня, поховали молодшого сержанта 24-ї механізованої бригади Збройних Сил України Сергія Колубая. Попрощатися з ним прийшли рідні, колишні однокласники, представники районної влади, бойові побратими та всі небайдужі.

Сергієві було всього 22 роки, він трагічно загинув у м.Попасне Луганської області. Ще зовсім недавно він був у відпустці, встиг поспілкуватися з рідними, друзями, односельцями. Але знову змушений був провернутися на передову.

Живим коридором, стоячи на колінах, провели героя в останню дорогу. Як воїну, який захищав Батьківщину, йому були віддані військові почесті — салют зі стрілецької зброї.

Як повідомляють у Новоушицькій РДА, дитинство Сергія пройшло у рідному Заміхові. Тут же закінчив 9 класів, після чого вступив у Жмеринське вище професійне училище, яке готує залізничних працівників. Після закінчення закладу був призваний на строкову службу в армію, а незадовго після її закінчення (ще до початку подій на Сході) підписав контракт на військову службу. А потім хлопець зробив вибір захищати України - свідомий вибір справжнього чоловіка та патріота.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую