ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салат «Олів’є» по-новому з крабовими паличками та копченою куркою

4 Лютого 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 5153
Крабові палички й копчена курка якимось дивним чином утворили смачнючий дует.
Крабові палички й копчена курка якимось дивним чином утворили смачнючий дует. Фото: автора

Смачний, цікавий та незвичний. Ніжний і пікантний водночас.

Вперше ми спробували цей салатик на Новий рік і з того часу я готувала його ще двічі! Вкотре не перестаю дивуватися, як цікаво поєднуються продукти, які на перший погляд, здавалося б, не гармоніюють один з одним. Так і тут, крабові палички й копчена курка якимось дивним чином утворили смачнючий дует. Однозначно рекомендую вам приготувати цю страву й самим переконатися в цьому!

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г копченого курячого філе,

150 г маринованих огірків (саме маринованих, не квашених!),

2 варені великі морквини,

240 г крабових паличок,

1 банка консервованого зеленого горошку,

суміш перців мелена,

сіль,

майонез домашній (іншого на своїй кухні я не визнаю!).

ПРИГОТУВАННЯ:

Крабові палички розморозити й нарізати не тонкими кружальцями. Куряче філе подрібнити – середнім кубиком, мариновані огірки (краще використовувати малесенькі, щоб за діаметром вони були не більшими за крабові палички) – тонкими кружальцями.

Варену моркву почистити й нарізати невеликим кубиком. Додати горошок, попередньо зливши зайву рідину.

Додати домашній майонез, суміш мелених перців та сіль (все за смаком).

Салат перемішати й подати до столу. Прикрасити зеленню (найкраще кропом).

Як обирати крабові палички та які з них найсмачніші дивіться у нашій відеодегустації ТУТ.

Варіанти приготування домашнього майонезу: Особливий майонез Ектора-Хіменеса Браво, Майонез без яєць за хвилину, Секрети приготування домашнього майонезу.

салат, салат з крабовими паличками, олів`є, олів`є по-новому, салати

Коментарі:

  Так  Ні, дякую