Гаряча тема:
- Війна
Вперше ми спробували цей салатик на Новий рік і з того часу я готувала його ще двічі! Вкотре не перестаю дивуватися, як цікаво поєднуються продукти, які на перший погляд, здавалося б, не гармоніюють один з одним. Так і тут, крабові палички й копчена курка якимось дивним чином утворили смачнючий дует. Однозначно рекомендую вам приготувати цю страву й самим переконатися в цьому!
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г копченого курячого філе,
150 г маринованих огірків (саме маринованих, не квашених!),
2 варені великі морквини,
240 г крабових паличок,
1 банка консервованого зеленого горошку,
суміш перців мелена,
сіль,
майонез домашній (іншого на своїй кухні я не визнаю!).
ПРИГОТУВАННЯ:
Крабові палички розморозити й нарізати не тонкими кружальцями. Куряче філе подрібнити – середнім кубиком, мариновані огірки (краще використовувати малесенькі, щоб за діаметром вони були не більшими за крабові палички) – тонкими кружальцями.
Варену моркву почистити й нарізати невеликим кубиком. Додати горошок, попередньо зливши зайву рідину.
Додати домашній майонез, суміш мелених перців та сіль (все за смаком).
Салат перемішати й подати до столу. Прикрасити зеленню (найкраще кропом).
Як обирати крабові палички та які з них найсмачніші дивіться у нашій відеодегустації ТУТ.
Варіанти приготування домашнього майонезу: Особливий майонез Ектора-Хіменеса Браво, Майонез без яєць за хвилину, Секрети приготування домашнього майонезу.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: