Гаряча тема:
- Війна
Страви з гречки корисні і дітям, і дорослим. А ще це перший продукт, який починає зникати з полиць магазинів у часи різних криз та катаклізмів. Так, на початку карантину тільки ледачий не зробив стратегічний запас цієї крупи. Тож пропоную розпочинати «реалізовувати» його на своїй кухні, перетворюючи на смачні кулінарні шедеври.
Гречаники у вафельних трубочках, смажені в клярі
Рум'яні, хрусткі трубочки, з цікавою соковитою начинкою готуються просто, а розходяться на «ура». Підсмажені в клярі, такі гречаники набувають золотавої хрусткої скоринки. Дуже ситно, і виглядає страва апетитно й ефектно. І в холодному, і в гарячому вигляді трубочки смакують чудово.
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Гречка по-купецьки з м’ясним фаршем
Рецепт такої гречаної каші, судячи за кількістю різноманітних варіацій, підкорив весь Інтернет. І це не дивно. Проста й смачна вечеря нашвидкуруч. Гречка з м’ясним фаршем виходить особливо ніжною. Це безпрограшний варіант другої страви.
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
М'ясні «гніздечка» з гречкою та сирним міксом
Якщо сім'ю вже не здивуєш звичайними котлетами, то пропоную приготувати їх із курячого фаршу з начинкою. Вона може бути будь-якою. Найцікавішими «гніздечка» виходять з гречкою та грибами. Але можна щоразу експериментувати й готувати гречку з шинкою, смаженими овочами, м’ясом, сиром. Нічого складного, а виходить смачна та цікава страва, яку навіть не соромно подати на святковий стіл.
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: