ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 27-29 липня

Культура 2069
Гарного відпочинку та приємного дозвілля вам!
Гарного відпочинку та приємного дозвілля вам!. Фото: videohive.net

Програма заходів.

Літо – пора прогулянок на велосипеді. У Хмельницькому цими вихідними запланували одразу кілька заходів для любителів двоколісних. На майдані Незалежності велосипедисти зберуться на велогонку, а біля кінотеатру Шевченка дівчата проведуть велопарад «Леді на велосипеді».

Вже традиційно для нашого міста в п’ятницю відбудеться черговий показ кіно під відкритим небом. Субота розпочнеться з ранкової йоги, а закінчиться вечірками в кількох закладах міста. У неділю будуть цікаві тренінги, на майданчику перед кінотеатром Шевченка пройде завершальний етап фестивалю-конкурсу із соціальних та вуличних танців "Нестримний потік".

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм" і міжнародний проект «Сергій Параджанов. Імпресія дотику», створений з нагоди 45-річчя кінострічки «Тіні забутих предків». У музеї історії міста експонується виставка робіт «Райські мелодії подільського візерунку». У музеї-студії фотомистецтва демонструють виставку одесита Олега Куцького «Довга дорога…». У «Галереї на Проскурівській» діє виставка Анастасії Сабадах "ДЕРЕ?ВНЯ".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (27 липня)

Фото: villib.by

Детективний квест "Таємниця у книгосховищі"

У цей день в таємничому книгосховищі станеться загадкова подія. Аби її розплутати, потрібно буде досить інтенсивно напружувати мізки. Цього разу тобі не допоможе дедукція чи інша маячня. Потрібно буде діяти обережно і тонко. А як тобі така новина? У квесті ти будеш брати участь разом зі справжніми копами! І ми ще побачимо, хто забере в нагороду собі всі пончики.

Коли: 15:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Кіноперегляд просто неба

У мистецькому дворику знову дивитимуться фільм просто неба. Запрошують усіх охочих.

Коли: 21:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

Акція «Тест заради життя»

Акцію проводять до Всесвітнього дня боротьби з гепатитами. Кожен бажаючий зможе отримати консультацію спеціалістів щодо попередження та вчасного лікування гепатитів. Окрім цього, хмельничани та гості міста зможуть безкоштовно пройти тест на визначення гепатиту С.

Коли: 10:00-14:00

Де: у сквері біля кінотеатру імені Т. Шевченка

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: Random Topic

Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Модератор зустрічі - Ivan Kontsevych-Nosyk. Цього разу тему обиратимуть рандомно. Якщо готові до сюрпризів та цікаво поспілкуватися, варто прийти.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Субота (28 липня)

novosti.kr.ua

Кінопоказ "Найкраща пропозиція"

У головній ролі італійської драми Джеффрі Раш. Фільм розповідає про незвичну історію кохання у світі аукціонів та антикваріату. Історія розвивається навколо ексцентричного директора дому аукціонів і, водночас, відомого мистецтвознавця та реставратора Верджела Олдмана (Джеффрі Раш), котрий зацікавився молодою та загадковою клієнткою Клер Ібетсон (Сільвія Гукс). Батьки її померли й залишили після себе колекцію творів мистецтва та антикваріату. Клер боїться відкритого простору й нікому не показує свого обличчя. Поступово Верджел починає закохуватися у свою клієнтку.

Коли: 17:00

Де: Арт-центр MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкотовно

Ранкова йога на ДАХу

Це нагода побачити пробудження природи, безмежну велич ранкового сонця та відчути на собі його обійми в улюблених асанах. Обов'язково з собою мати килимок. Заняття проводяться за відсутності дощу.

Коли: 8:00

Де: ДАХ, Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас від Дениса Каплунова "Сильний текст"

Два дні потужних практичних занять, завдань, групової роботи! Денис Каплунов розкаже, як написати текст, який буде справді сильним.

Коли: 10:00

Де: Вул. Кам'янецька, 48

Вартість: 1200 гривень

Арт-тренінг "На шляху до себе. Жіночність"

Цей захід стане корисним для людей, які бажають дослідити свій внутрішній світ та віднайти відповіді на важливі питання, людей, які хочуть розвиватися та покращувати якість свого життя.

Коли: 12:00

Де: готель "Центральний", вул. Гагаріна, 5

Вартість: 300 гривень, для двох - 500 гривень

Динамічна медитація Ошо

Динамічна медитація Ошо – це набір вправ створених, насамперед, для пізнання самого себе.

Коли: 12:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 75 грн при оплаті до 27 липня; 100 грн у день заходу

Неділя (29 липня)

Велопарад "Леді на Велосипеді"

Дівочий велопарад “ЛЕДІ НА ВЕЛОСИПЕДІ” проходить четвертий рік поспіль. Цьогорічна тематика - бантики. Кожна учасниця повинна оздобити велосипед/одяг/зачіску бантиками. Перед заїздом відбудеться безкоштовна фотосесія для кожної учасниці. Після велопараду будуть проведені конкурси та лотерея.

Коли: 17:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Міський фестиваль-конкурс із соціальних та вуличних танців "Нестримний потік"

Щонеділі з 1 до 29 липня о 19.00 на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Цей фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 19:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Літературна дискусія "Літо, книги, любов ?"

Літературна дискусія "Літо, книги, любов ?" буде про літні дні, глибокі книги, щирість та любов. Про нас із вами. Про те, що найбільше вразило і торкнулось душі цього жовтогарячого часу з післясмаком солоних дощів. Беріть книги, які вас змінили/надихнули/змусили замислитись, посмішки і тепло. Організатори обіцяють, що буде щиро і дещо по-новому.

Коли: 18:00

Де: Goocha, вул. Грушевського, 66/1

Вартість: безкоштовно

Лекція-інтерактив "Як навчитись керувати особистими фінансами"

Лекція-інтерактив «Вмикай мозок!» - це унікальна подія в Твоєму місті, під час якої Ти отримаєш вичерпні відповіді на будь-які запитання з області грошей! Вперше для Вас виступатимуть два спікери, які поєднають у своєму виступі тренди сучасного світу технологій та багаторічний досвід практичного та успішного керування капіталом.

Коли: 15:00

Де: Готель "Любе", вул. Європейська, 18

Вартість: 100 гривень

Ретро-вечірка «Для тих, кому за…»

Бажаєте приємно провести час - завітайте на ретро-вечірку.

Коли: 18:00

Де: Сквер ім. Т. Шевченка

Вартість: безкоштовно

Велогонка «Критеріум»

Юнаки – 40 км, дівчата – 30 км, молодші юнаки - 30 км, молодші дівчата – 20 км.

Коли: 8:30-15:00

Де: Майдан Незалежності

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую