ye-logo.v1.2

Одразу два міста Хмельниччини вийшли у фінал конкурсу "Молодіжна столиця України"

Культура 2041
Два міста Хмельницької області змагаються за звання Молодіжної столиці
Два міста Хмельницької області змагаються за звання Молодіжної столиці. Фото: з архіву редакції

Серед десятки фіналістів - Хмельницький і Кам’янець-Подільський.

Вчора, 12 грудня, було обрано фіналістів національного конкурсу "Молодіжна столиця України". За звання переможця та статус "Молодіжна столиця України-2019" будуть змагатися 10 міст: Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Маріуполь, Одеса, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Чернігів. Про це повідомляють на сторінці конкурсу у Фейсбук.

"Вітаємо фіналістів і вже за 10 днів, 21 грудня, дізнаємось, хто буде наступною Молодіжною столицею! Міста презентуватимуть свої здобутки та плани, ініціативи, можливості для молоді. Частину з цих планів можна буде реалізувати наступного року на користь своїх громад незалежно від результатів фіналу", - йдеться у повідомленні.

Всього наглядова рада національного конкурсу “Молодіжна столиця України 2019” прийняла до розгляду 41 заявку. Заявки подали міста з 22 областей, з поміж них - 15 обласних центрів, міста обласного та районного значення .

Нагадаємо, минулого року Кам’янець-Подільський вже змагався за звання Молодіжної столиці й також увійшов в десятку фіналістів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую