ye-logo.v1.2

Співак з Хмельниччини Dima Prokopov випустив кліп на одну з найвідоміших українських колядок

Культура 4806
Дмитро Прокопов записав власну версію української колядки
Дмитро Прокопов записав власну версію української колядки. Фото: знімок з кліпу на ютюбі

До запису долучилася суперфіналістка проєкту “Голос країни 10” Настя Балог.

Одна з найвідоміших українських колядок «Добрий вечір тобі, пане господарю» зазвучала по-новому в сучасному аранжуванні за участі співака з Хмельницької області Дмитра Прокопова. Кліп на композицію з’явився на Youtube-каналі співака.

Нову версію колядки Dima PROPOKOV записав разом зі співачкою Настею Балог, за участю ансамблю «Kalyna Ukrainian folk group».

“Співати колядки – це дуже важливо, тому, що саме в них закладено справжнє різдвяне диво. Над аранжування працювали відомі саундпродюсери Вадим Лисиця та Роман Катрук (FOXXSTUDIOS), які і створили справжню музичну магію разом з чудовим ансамблем «Kalyna Ukrainian folk group».

Артисти запросили військових музикантів долучитись до зйомок відео. Оскільки, неможливо уявити наше життя сьогодні без цих людей. Завдяки військовим ми маємо змогу святкувати Різдво в вільній країні, за нашими традиціями”, - йдеться в описі до відео.

Колядка «Добрий вечір тобі, пане господарю» разом з іншою різдвяною піснею «Во Вифлеємі нині новина» звучала у художньому фільмі режисера Сергія Параджанова «Тіні забутих предків».

Дмитро Прокопов з Кам’янця-Подільського, переможець програми «Караоке на Майдані», який став кращим народним співаком 2017 року.

“Сайт “Є” писав, що минулого року співак зробив кавер-версію пісні Назарія Яремчука “Гай, зелений гай”.

Кліп на пісню “Ти щаслива будеш” зібрав вже 2,6 мільйона переглядів і входить до топ-найкращих кліпів в Україні за останній рік.

Настя Балог з Мукачева - суперфіналістка проєкту “Голос країни 10” та переможниця Yuna Junior 2020.

Раніше “Сайт “Є” писав, про її спільну пісню “Додому” з ексучасником гурту “Время и Стекло” POSITIFF, а також записаний разом з португальським рок-гуртом ONE TIME CHILD маніфест проти тиранії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую