ye-logo.v1.2

Хмельницький: на Майдані - «марш тисячі»

Євромайдан 3316
Фото: Дмитра СКРИПНИКА

На підтримку сьогоднішнього столичного мітингу «Марш мільйонів» у Хмельницькому, за даними різних джерел, зібралося від півтори до двох тисяч людей.

Зі сцени, якою вже звично слугує постамент "Віри. Надії. Любові", лунають промови, гасла, емоційні розповіді про події у столиці і молитва "Отче наш". 
Хмельничани «окупували» намети з гарячими кавою та чаєм, гріються біля бочок з багаттям, спілкуються, мітингують...
«Перша умова наших зібрань – це віра у перемогу. Треба вірити і не піддаватися жодним провокаціям, не слухати тих, хто сіє сумніви щодо перемоги, – сказав депутат Хмельницької міської ради Володимир Гончарук. – Друге, про що ми повинні пам’ятати, – це дисциплінованість. Не ведіться на неперевірену інформацію! Слухайте координаторів. Повинна бути чітка організація і дисциплінованість. Третє – ми повинні триматися однин за одного і працювати спільно, на впевнений результат, бо лише такі дії приведуть до впевненої перемоги».
Мітингуючим, в режимі он-лайн, повідомляли новини зі столичного Майдану.
«Жодна з революцій, які відбувалися у світі, не тривала день, тиждень чи місяць, – підбадьорив хмельничан Олександр Симчишин. – До прикладу, в Тунісі революція тривала понад три місяці, аж поки президент, який перебував при владі понад три роки, сів на літак і втік з країни, бо зрозумів, що націю перемогти неможливо. Ми з вами теж знаємо що українську націю перемогти неможливо! Тому, вставаймо з колін, не зневірюймося, а борімося за свої права, щоб вже ніхто і ніколи не поставив нас на коліна!»

"Кожного дня цей Майдан має бути переповнений людьми. Азаров назвав тих, хто вийшли на Майдани, провокаторами! Та хіба ми можемо назвати своїх дітей провокаторами? Коли били студентів на Майдані - це били нас із вами! Це били Україну! Вони думали, що можуть нас залякати, але їм цього не вдасться зробити", - сказала представник Хмельницького "Удару" Леся Стебло.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую