ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському півтори тисячі людей зі скакалками встановили національний рекорд

Суспільство 2496
Встановили черговий рекорд
Встановили черговий рекорд. Фото: автора

Дорослі і діти одночасно стрибали на стадіоні.

 У Кам’янці-Подільському сьогодні, 22 квітня, в рамках офіційного відкриття туристичного сезону встановили рекорд України. На міському стадіоні імені Г.А. Тонкочеєва одночасно стрибали зі скакалками понад 1500 людей.

Як розповіла представник національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова, попередній рекорд зі скакалками встановили у 2013 році в Києві. Тоді одночасно стрибали 352 людини впродовж 1 хвилини. Вона зазначила, що такі масові рекорди найважче організовувати.

«Головне, щоб люди стрибали одночасно не менше однієї хвилини, вік учасників не має значення. Мене вразив позитивний настрій, добре, що стрибають і діти, і дорослі, підтверджуючи статус спортивного й активного міста», - зауважила Лана Вєтрова.

Усі вишикувалися в ряди на стадіоні

Долучилися до встановлення рекорду школярі, студенти, міський голова і його заступники, члени виконкому, депутати і поліцейські. За словами директора департаменту гуманітарної політики міськвиконкому Альони Куземи, акція покликана нагадати, що здоровий спосіб життя – це зараз модно.

«Це хороший привід для всіх кам’янчан почати займатися спортом», - зауважила вона.

Кожен учасник отримав сертифікат на пам'ять про те, що долучилися до встановлення рекорду.

Перед тим, як зафіксувати рекорд, була розминка

Міському голові вручили сертифікат і Книгу рекордів

 Нагадаємо, в рамках відкриття турсезону в місті вже відбулися масштабні змагання і організували "Археологічний пікнік". Попереду ще багато цікавого: цьогоріч відкриття сезону проходитиме під гаслом «Кам’янець – активний, Кам’янець – спортивний».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую