ye-logo.v1.2

Туристичний сезон у Кам’янці-Подільському офіційно відкрили, чекають на 600 тисяч гостей

Туризм 4641
У місті відкрили офіційно туристичний сезон
У місті відкрили офіційно туристичний сезон. Фото: автора

Місто закликає туристів відпочивати активно.

 Кам’янець-Подільський очікує під час «спортивного» туристичного сезону цього року до 600 тисяч відвідувачів. Про це повідомив міський голова Михайло Сімашкевич на офіційному відкритті сезону, сьогодні, 22 квітня.

За його словами, минулого року Кам’янець-Подільський відвідали близько півмільйона туристів. Як говорить міський голова, цьогоріч очікують не менше 600 тисяч, хоча й готові прийняти мільйон. Для цього є все необхідне, а головне - туристів закликатимуть до активного відпочинку. Запланували не менше 10 фестивалів та нові рекорди.

На відкриття сезону завітало чимало туристів

«У нас вже стало традицією – встановлювати рекорди України вже протягом шести років. А зробивши аналіз рекордів спортивних світових і європейських, ми зрозуміли, що багато з них – заслуга кам’янчан, тому і вирішили у цьому туристичному сезоні популяризувати спорт і активний спосіб життя. На цей сезон заплановано два рекорди, а загалом у місті встановили шість рекордів», - каже міський голова Михайло Сімашкевич.

На сцені виступали місцеві таланти

Він зауважив, що торік лише у фортецю продали квитків – 350 тисяч, а людей, які відвідували інші музеї – до 500 тисяч.

Багато глядачів знімали виступи на телефони

Офіційно відкриваючи туристичний сезон місцеві спортсмени показали неймовірні вміння, а переможці ТУРатлону отримали свої нагороди. Виступали на сцені в серці Старого міста і юні таланти.

Переможці змагань отримали нагороди

Нагадаємо, в рамках відкриття турсезону в місті вже відбулися масштабні змагання і організували "Археологічний пікнік". Попереду ще багато цікавого: цьогоріч відкриття сезону проходитиме під гаслом «Кам’янець – активний, Кам’янець – спортивний». Місто вже зафіксувало рекорд – найбільша кількість людей, які стрибають зі скакалкою.

Кам'янчани обіцяють і надалі дивувати спортивними вміннями


Офіційний туристичний сезон у Кам’янці... YeUa

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую