ye-logo.v1.2

Підсумки дня: протести і дим на дорогах, нові призначення та ще два дні у теплі

2044
Неподалік Шепетівки на дорозі сьогодні горіли шини
Неподалік Шепетівки на дорозі сьогодні горіли шини. Фото: з Фейсбуку

Яким було 20 листопада в новинах.

Ще два «теплих» дні «подарували» Шепетівці. Принаймні, ще стільки "Шепетівкагаз" обіцяє не понижувати тиск у газовій системі міста до 0, очікуючи номінацій на газ від теплопостачального підприємства «Енергоінвест». За словами міського голови Шепетівки Михайла Полодюка, «газове» питання в Шепетівці відтермінували ще на два дні.

Тим часом нині у Шепетівці було якщо не гаряче, то точно з димом: неподалік міста у напрямку Славути, повідомляє "День за днем", палили шини протестувальники, які приєдналися до акції, що пройшла на кількох автошляхах Хмельниччини. Сьогодні активісти - водії автівок на єврономерах - частково обмежували рух на трьох автодорогах Хмельницької області: під Шепетівкою, неподалік Хмельницького та Кам’янця-Подільського.

В обласному центрі акцію розпочинали із Майдану Незалежності. Як розповідають учасники протесту, таким чином намагаються привернути увагу керівництва країни на необхідність доопрацювати законопроекти, що стосуються розмитнення автомобілів на «євробляхах».

А в Головному управлінні Нацполіції області – нове кадрове призначення: відбулося представлення нового заступника начальника управління - керівника кримінальної поліції. Ним став Вадим Матвійчук, який до цього працював заступником начальника ГУНП в Дніпропетровській області.

В Меджибожі на огляд відвідувачам представили унікальний артефакт, знайдений цього року під час розкопок на території фортеці. Це керамічний медальйон з геральдичними символами короля польського та великого князя литовського Стефана Баторія. Знахідка датується другою половиною XVI століття. Її особливість в тому, що на кахляному медальйоні зображено геральдичні символи та ініціали короля, роду якого Меджибіж ніколи не належав. Але науковці таки розгадали секрет цієї цікавої знахідки.

Уже завтра українці відзначатимуть День Гідності та Свободи. В обласному центрі з цього приводу відбудуться заходи, участь у яких запрошують взяти і хмельничан.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую