ye-logo.v1.2

«Захистили банківський рахунок»: шахраї ошукали кам'янчан

Кримінал 574
Правоохоронці вкотре нагадують, що повідомляти персональні дані та банківські реквізити невідомим по телефону - не можна, інакше ризикуєте залишитися без грошей
Правоохоронці вкотре нагадують, що повідомляти персональні дані та банківські реквізити невідомим по телефону - не можна, інакше ризикуєте залишитися без грошей. Фото: ілюстративне з pixabay.com/stocksnap

Мешканців Хмельниччини продовжують дурити аферисти.

На Кам'янеччині дві людини стали жертвами псевдобанкірів.

Зокрема, до 44-річного мешканця Кам'янця-Подільського затефонували з невідомого номера та повідомили, що його банківський рахунок під загрозою несанкціонованого зняття коштів. «Псевдобанкір запропонував потерпілому захистити рахунок, лише назвавши код, номер та цифри на звороті картки. Потерпілий виконав всі вказівки шахрая, після чого з його рахунку зникло 64 тисячі гривень», - повідомили в Кам'янець-Подільському районному управлінні Нацполіції.

За такою ж схемою в 51-річної кам'янчанки виманили майже 5 тисяч гривень. Тепер потерпілі звернулися за допомогою до правоохоронців, які з'ясовують усі обставини.

У поліції нагадають, що справжні працівники банківських установ не запитують секретні дані рахунків. «Якщо вам телефонують із банку та просять повідомити реквізити та коди - кидайте слухавку! Адже це можуть бути шахраї. Якщо маєте сумнів щодо безпеки вашого рахунку, зверніться до найближчого відділення банку та проконсультуйтеся із спеціалістом. Будьте обачними, бережіть себе та свої кошти», - закликають правоохоронці.

Читайте також: «Рятувала» доньку від кримінальної відповідальності – у Хмельницькому шахраї ошукали літню жінку

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую