ye-logo.v1.2

Прогноз погоди на завтра: як розпочнеться травень на Хмельниччині

Суспільство 1216
1 травня на Хмельниччині прогнозують до 25 градусів вище нуля
1 травня на Хмельниччині прогнозують до 25 градусів вище нуля. Фото: автора

У середу прогнозують доволі теплу погоду.

«Травень розпочнеться в Україні розкішною погодою, - написала синоптикиня Наталка Діденко. - 1-го травня температура повітря в Україні буде однорідною, протягом дня +21+25 градусів, на узбережжях морів подекуди +17+19 градусів». А що ж на Хмельниччині?

За прогнозом Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у перший день травня буде мінлива хмарність та без опадів. Нічна температура повітря в області становити від 5 до 10 градусів тепла, а денна – 20-25 градусів вище нуля.

У Хмельницькому прогнозують вночі 7-9 градусів із позначкою «плюс», а вдень стовпчики термометрів підвищаться до 21-23 градусів тепла.

За даними ресурсу «Ventusky», завтра на Хмельниччині всюди буде панувати тепло, а вдень, у середньому, буде 21 градус вище нуля. Перша половина дня буде сонячною, а ось пообіді – небо може бути захмараним. Утім, жодного натяку на дощі.

«З цього дня вже можна висаджувати різні овочі. У минулі часи вважалось, що, якщо початок травня теплий, то в кінці обов'язково буде холодно, і навпаки. Це час ранніх гроз. На початку травня цвіте в'яз, аґрус, зеленіє чорна смородина», - йдеться на сайті «Синоптик».

Читайте також: Прогноз погоди на травень – тепліше за норму, але з температурними «гойдалками»

Рідкісний лісовий кіт потрапив у фотопастку на Хмельниччині (відео)

Екобус у Хмельницькому: графік роботи у травні

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую