ye-logo.v1.2

У Хмельницькому попрощалися з полеглим Героєм Максимом Ковальчуковським

Суспільство 3289
Максим Ковальчуковський боронив Україну з 2017
Максим Ковальчуковський боронив Україну з 2017. Фото: khm.gov.ua

Йому було 25 років…

 У Хмельницькому 7 травня провели в останню земну дорогу захисника Максима Ковальчуковського. Він загинув 2 травня під час виконання бойового завдання y Донецькій області.

Після закінчення школи Максим Ковальчуковський вирішив присвятити себе військовій справі. Підписавши контракт, боронив Україну з 2017 року.

Коли росія розпочала повномасштабну фазу війни, хлопець був закордоном. Утім, не вагаючись, повернувся й знову став на захист країни.

Разом із побратимами виконували бойові завдання там, де було найважче. Звільнення Харківщини, Куп'янський й Лиманський напрямки…

Під час військової служби Максим опанував роботу з дронами. Як згадують побратими, він завжди потрапляв у ціль. І навіть у складних ситуаціях проявляв мужність і стійкість.

«Завжди пам'ятатимемо його щирим, добрим і сміливим хлопцем, який захищав нашу Батьківщину», – зазначила знайома загиблого Зоя Остапишена у коментарі телеканалу «Перший Подільський».

У Максима Ковальчуковського залишились батьки, сестра й брат. Поховали героя на Алеї Слави, що у мікрорайоні Ракове. Йому назавжди залишиться 25…

Читайте також: Дружина полеглого Героя з Хмельницького придбала 10 дронів для ЗСУ

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую