ye-logo.v1.2

«Літерія»: у Хмельницькому готуються до проведення відкритого міського літературного фестивалю

Суспільство 725
Літературний фестиваль у Хмельницькому проходитиме з 21 по 23 червня
Літературний фестиваль у Хмельницькому проходитиме з 21 по 23 червня. Фото: з інстаграму "Літерії"

Така подія у місті проходитиме вперше, а для хмельничан і гостей міста організатори підготували безліч мистецьких подій.

Вже наступного тижня у Хмельницькому проходитиме Перший відкритий міський літературний фестиваль «Літерія». Впродовж трьох днів – з 21 до 23 червня – хмельничан та гостей міста організатори події запрошують на різноманітні події, серед яких зустрічі з відомими сучасними українськими письменниками, поетичні читання, а також книжкові ярмарки та музичні вечори. Мистецька подія відбувається за підтримки міського управління культури і туризму.

Як розповіла під час пресконференції журналістам телеканалу «Місто» співорганізаторка літературного фестивалю «Літерія» Юлія Рахно, основна мета заходу – це популяризація та розвиток літературних спільнот у місті. А серед запрошених гостей фестивалю будуть Любко Дереш, Тетяна Безушко, Юрій Даценко та інші українські сучасні письменники.

Загалом програма «Літерії» налічує понад 15 подій, які проходитимуть на трьох міських локаціях. Офіційне відкриття фестивалю проходитиме у середмісті Хмельницького у Мистецькому дворику 21 червня, початок о 17.00. Після офіційно-поетичної частини відбуватиметься розмова з письменником Любком Дерешем. Ознайомитися детальніше з програмою «Літерії» можна за посиланням.

Читайте також: У яких будинках в обласному центрі наступного тижня буде відсутнє газопостачання

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую