ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу. У фіналі зійдуться поточні лідери чемпіонату

Спорт 1501
Колос із Полонного, як і в 2023 році, знову претендує стати володарем Кубка області
Колос із Полонного, як і в 2023 році, знову претендує стати володарем Кубка області. Фото: з архіву

Відбулися півфінальні поєдинки.

Сьогодні, 29 червня, пройшли матчі 1/2 фіналу Кубка області з футболу. За підсумком цих протистоянь визначилися команди, які зійдуться у вирішальному протистоянні за почесний трофей.

У Дунаївцях місцевий «Універ-Динамо-2» приймав хмельницький «Адреналін-ДЮСШ-1». Дунаєвчанам, які в чвертфіналі у серії-пенальті здолали «Спорт-Лідер» зі станції Дунаївців, протистояла команда, яка легко дійшла до півфіналу. Адже хмельничани перед цим переграли «Вікторію» з Городка з рахунком 6:1.

«Адреналін-ДЮСШ-1» міг вважатися фаворитом гри в Дунаївцях, адже команда йде серед лідерів у чемпіонаті області, маючи в 6 матчах 13 очок, та ділить друге місце з «Іскрою-Поділля» з Теофіполя. Дунаєвчани ж із 9 балами йдуть четвертими. Утім, у кубкових матчах, особливо, коли долю путівки до наступного етапу вирішують в одній грі, фаворитів та аутсайдерів не існує. Тому гра видалася важкою. Щоправда, для гравців обох команнд. А голи забивалися в другому таймі. І всі - в ворота господарів. Спочатку на 52 хвилині відзначився Ярослав Загородній, який вийшов у перерві на заміну, а згодом - на 70-й, забив і кращий бомбардир чемпіонату Ігор Лісніченко. Отож, «Універ-Динамо-2» - «Адреналін-ДЮСШ-1» 0:2. У фіналі гратиме команда з Хмельницького.

А володар Кубка області-2023 – полонський «Колос», вдома приймав «Оболонь-Чемерівці». Команда з Полонного лише 27 червня зіграла пропущений матч чемпіонату проти «Іскри-Поділля» («Колос» переміг 4:0), і вже 29 червня знову вийшла на футбольне поле. Не лише у статусі минулорічного переможця Кубка, а й поточного лідера чемпіонату. Гості, які в чвертфіналі здолали «Іскру-Поділля» 3:1, цього разу не змогли нав'язати боротьбу супернику. Три голи забив Іван Кашперук Іван (10, 27, 51-хвилини), по одному - Ростислав Морозов (23), Богдан Скоцький (35) та Андрій Наумець (39). Ну, двічі з пенальті відзначився Олександр Жданов (на 65 та 67 хвилинах).«Колос» переміг з рахунком 8:0 і отримав шанс знову стати володарем Кубка області.

Отож, у фіналі змагань зійдуться «Андреналін-ДЮСШ-1» та «Колос». Поки що ні дату, ні місце проведення вирішального матчу в обласній асоціації футболу не визначили. Утім, швидше за все, команди зіграють, вже за традицією турніру, в Хмельницькому на СК «Поділля» у День Незалежності України.

Читайте також: «Поділля» - «Агробізнес»: контрольна гра з чотирма голами (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую